Damjan Gregorič

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Damjan Gregorič

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 11.03.2018 20:37 (Mar 11, 2018)

Sem Damjan Gregorič, ustanovitelj Centra za razvoj potenciala duše, uma in telesa in mednarodno priznan regresoterapevt. Moje poslanstvo je v tem, da vam pomagam odkriti, raziskati in razrešiti vzroke problemov oz. izzivov, s katerimi se soočate v vašem življenju.

V svoji petletni karieri sem pomagal že več sto zadovoljnim klientom, da so premagali strahove, razrešili travme iz otroštva ali prejšnjih življenj, sprostili blokade, čustvena bremena, izboljšali odnos do sebe in bližnjih in verjamem, da lahko pomagam tudi vam.

Hipnoterapije in regresoterapije sem se učil tri leta v Angliji na Past Life Regression Academy in imam certifikate iz najbolj napredne hipnoterapije in regresoterapije v Sloveniji.

Z mojo podporo boste v varnem terapevtskem okolju in pod mojim strokovnim vodstvom odkrili, raziskali in razrešili stare vzorce, ki še vedno vplivajo na vaše sedanje življenje.

Naučil vas bom, kako lahko izkoristite svojo notranjo moč in sprostite potencial znotraj sebe.

Čas je, da spustite vse, kar vas ne podpira in zaživite svoje življenje v sedanjosti, V TUKAJ IN SEDAJ.

Vabim vas na brezplačni posvet. Naredila bova načrt, kako odpraviti vaše omejitve, da naredite potreben preboj in končno zaživite življenje, o katerem ste do sedaj morda le sanjali.

Več informacij lahko dobite na moji spletni strani: www.regresija-hipnoza.si

Zdaj je čas, da nehate odlašati in začnete živeti!
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj