Članek
Razglas živenja človeka v javno
Objavljeno Apr 02, 2021

Ja-sem živ-moški gregor-iz-rodu :kamin, indigen suveren-na zemli-slovenskih dežel, predstavnik pra-prava in pra-pravice prvobitnih-indogenov slovenskih dežel, nosilec naravnega prava, etičnega prava, rodnega prava, občega prava, občnega prava, običajnega prava in čas-prostornega prava, nekorporacija-istočasno [Varovana-stranka-svojepravden-avtor-neoseba-nedržavljan-pooblaščen-avtoriziran-reprezentant = A.R.-oseb idem-sonans Gregor Kamin], exteritorialno c/o blizu Frankovo naselje [161], Škofja Loka, tako izven RS-[Republika Slovenija in REPUBLIKA SLOVENIJA] in izven UNITED STATES (U.S.), izven United States of Virginia, izven Vatikan, Izven sveti  sedež, izven vseh Monarhij, izven Washington D.C., izven Delaware, pod nikogaršnjo jurisdikcijo na-temelju-pravilnosti-regularnosti-zakonitosti-ki izhajajo-iz-Ženevske-konvecije-IV-in -iz-U.N.D.R.I.P.-in-v-povezavi-s-Haaško-konvencijo-1907 in v povezavi z mednarodnim-pravnim-redom-nosilec-zasebnega-in-javnega-prava-na-Zemli. Jaz sem mojarh – klasifikacija poklica: 1113 Traditional cheif, head of vilage (e-iskalnik SKP-08)

 

R A Z G L A S   -   O K L I C

 

Jasno povem in se-javim, da sem živ, da obstajam v zasebnem in v občem in ne bivam v javnem in se v javno ne vmešavam, če nisem prisiljen! Sem izven jurisdikcije države, ker tudi državljan ne morem biti, saj je državljan lahko le oseba. Ja-sem deželan na zemlji po vseobčem pravu in po naravnem zakonu.

Ja, sem dokazano živ človek in neizpodbitno vem, da je oseba ustanovljena šele ob rojstvu in noben zapis mojih lastnosti nisem jaz! Pravtako ne soglašam z vsiljenimi programi in deluzijami svoje okolice v času otroštva, saj se mi je namensko vsiljevalo programe, prepričanja, toksičnost, vzorce, t.i. karme ipd. od svojih bližnjih in okolice, kar se je tako ali drugače smatralo za OSEBO, kar pa jaz nisem-nisem nič od zgoraj naštetega!

Naj se VE  JAVNO da ne soglašam z ničemer kjer je bila moja svobodna volja kršena-neupoštevana!    Ne soglašam z ničemer kar ni bil moj prvoten namen izbran ob svojem spočetju; kaj narediti na zemlji-kje in kako živeti-s kom biti-in-od česa živeti-kot živ-čuteč-človek občepravden-zaščiten v/z zakonom kreacije v vsakem v trenutku-živeč v deželi svojih prednikov v neskončnem obilju narave. Vse odgovorne za to namensko abominalno deviacijo od mojega naravnega poslanstva in konstantega namenskega škodovanja tako meni, kot drugim živim ljudem, živim bitjem in naravi  čaka najhujša možna kazen zakona kreacije. Javno razglašam izpodbijam vse sklade, United States of Virginia (1606), Cestui Que Vie act (1666), Vatikanske sklade, sklade nad rojstnimi listi, sklade nad cerkvenimi listinami – - vse fiktivno - vse NIČNO!

 

Podal sem izjavo-da-sem-živ/live-life-claim in s tem dokazal da nisem nebogljen, ki bi potreboval skrbništvo kogarkoli, saj sem sposobno zapisal, izjavil pri polni zavesti in podpisal ter pravilno žigosal pred pričami, da sem živ. Na ta način sem samostojno ustvaril mednarodno veljaven in pravnomočen dokument, ki me odvezuje podrejenosti skrbništvu države in ta izjava-da-sem-živ/live-life-claim mi podeljuje samostojnost/suverenost svojega živenja.

 

Država in agenti-v-državi so pristojni zgolj in samo za osebe! Torej niso pristojni za mene, zato NIMAJO jurisdikcije nad mano. Zakoni veljajo le za osebe!

 

Če nekdo trdi, da sem oseba, me proglaša za nekaj neživega - česar mi na osnovi zgoraj navedenega ni težko ovreči. Zato je trditev, da bi bil jaz oseba, en hujših zločinov proti človečnosti, saj mi s tem odreka živenje/živost (seznam namreč ni živ), prav tako je en hujših zločinov, da me kdo sili, da bi se predstavljal kot sužen (simbol sužnja je prisila nošenja maske). Za takšne zločine pa so predvidene strašne kazni.

 

S spoštovanjem,  brez onečaščenja, brez prejudica, brez pogajanj (ang. non-negotiable), brez predpostavljanja (ang. non-assumpsit), vse pravice so pridržane. UCC# 1-103, UCC# 1-308, Sui Juris, Grantor, Trustor nunc pro tunc, praeterea preterea. 

 

Po volji stvarstva avtorizira indigen suveren čas-prostora slovenskih dežel na zemli, vodah in zraku

 

:gregor :kamin A.R.

 

Škofja Loka, na prvi Mali traven 7531 (01.04.2021 A.D.)