Članek
Mitsubishi outlander prenovljen, a izgleda kot nov
Objavljeno Sep 23, 2015

Pri uvozniku za znamko Mitsubishi so v naše prodajne salone zapeljali prenovljeni model outlander. Kaj je novega? Veliko. Novinec z novo motorno masko prvi razkriva, kakšni bodo vsi prihodnji mitsubishiji, na voljo je kot pet- ali sedemsedežnik, veliko je nove tehnike. Priključni hibrid bo predvidoma pri nas konec letošnjega, ali v začetku prihodnjega leta.

Prenovljeni outlander tretje generacije je prvi Mitsubishijev model, ki prikazuje najnovejši oblikovalski jezik japonske znamke avtomobilov. Pri prenovi tako ni šlo zgolj za kozmetične popravke, sprememb je toliko, da bi večina mislila, da gre za povsem novo generacijo vozila. Na leto naj bi si ga za svojega izbralo nekaj manj kot 100 Slovencev. Tudi zaradi novih opcij, ki pri predhodniku niso bile na voljo.

Na pogled povsem nov avtomobil

Mere ostajajo enake, samosvoja oblika ne. Na izgled ni več klasični, kleni terenec, ampak s sodobno obliko in oblilico kroma nagovarja tudi tiste, ki se z njim radi vozijo udobno in imajo čut za estetiko ter tehnologijo. V osnovni opremi tako ostajajo halogenski žarometi, v bolje založeni opremi pa ksenonske luči nadomeščajo led žarometi, kar pomeni, da luči ne potrebujejo več šob za pranje.

Beri dalje...