Tudi Novo je oddaja Zaljubljeni v življenje, ki jo je s tem mesecem začela ustvarjati temnolasa lepotica Nina Osenar, v soboto posedla pred televizijski sprejemnik. Poleg Ninine hudomušne narave pa smo v programu zasledili kar nekaj dvoumnih izjav, med drugim tudi namige o prihajajoči se zvezdniški poroki ...

"Za zdaj se poslavljam od večernega termina, od bleščečih vsebin, visokih razporkov in globokih dekoltejev."

Nina se je namreč v svoji oddaji dotaknila poroke, ko je med pripravljanjem mase za sladico z roke snela prstan in pripomnila, da na žalost ni zaročni, pa tudi poročni ne, je pa dodala, da nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese. In ker Nova rada posluša iz zornega kota velikega radovedneža, smo želje o njeni partnerski prihodnosti želeli preveriti tudi sami. Kot nam je povedala, z izjavo v oddaji ni hotela namigovati na nič konkretnega.

Nina je na poroko namignila tudi s fotografijami iz oddaje, na katerih nosi poročno obleko.

"V resnici sem sama nad sabo presenečena, ker zdaj celo dopuščam možnost, da se mi poroka ne zdi povsem nepotreben kič," je pojasnila in dodala, da se je njen partner Dejan Kontrec njeni izjavi v oddaji iz srca nasmejal. "Zdaj me že dobro pozna in vedel je, da je bilo to izrečeno v kontekstu, ki sem ga prej pojasnila," dodaja. Da je med mladima zaljubljencema vse, kot se šika, potrjuje tudi njuno zadnje potovanje, ko sta se vikend pred martinovim skupaj odpravila v angleško prestolnico. "V Londonu sem bila v zadnjih dveh letih kar pogosto, saj se je tja zaradi dela preselil moj brat. Vsakič, ko imam priložnost, da lahko za tri do štiri dni 'pobegnem', ga z veseljem obiščem! Je bil pa London tokrat še toliko lepši, ker je bil z menoj Dejan. Vsak sojin kapučino – ki je v Londonu res res vrhunski – je bil tokrat še slajši," je priznala temnolaska, ki je v Angliji prav tako dobila tudi veliko navdiha za prihajajoče oddaje.

Njen brat Boštjan živi v Londonu in Nina ga velikokrat obišče. London sta nazadnje obiskala skupaj z njenim Dejanom Kontrecem.

Brat ji daje navdih

"Idej je polno. Če si zaljubljen v življenje, ne manjka kreativnosti! Predvsem pa mi nova obzorja vedno znova odstre moj dragi brat Boštjan, ki je enkraten sogovornik, moj najboljši prijatelj in moj veliki učitelj," pojasnjuje. Kot pravi, se je priložnosti, da tokrat tudi sama prispeva k ustvarjanju oddaje, izredno razveselila. "Dejstvo, da sem tokrat tudi soavtor oddaje, sem vzela skrajno resno in se oddaje lotila celostno, predano, z vso svojo energijo in prav otroškim entuziazmom," pojasnjuje in dodaja, da ima kljub številnim izkušnjam pred televizijskimi kamerami pred snemanjem še vedno nekaj pozitivne treme. "To je zame super motivacija, da sem pri svojem delu še boljša," pojasnjuje Nina, ki sicer neuspeha oddaje 'Ne se hecat' ne jemlje osebno. "Sicer pa verjamem, da jaz nisem bila razlog, da oddaja ne se hecat ni doživela druge sezone, drugače mi verjetno ne bi zaupali kar samostojne oddaje. Me pa zelo veseli, ker so odzivi po prvi oddaji prav res pozitivni, pravzaprav mislim, da še nikoli po prvi oddaji nisem dobila toliko pohval," pojasnjuje.

Beri dalje...