Niko samega sebe ne vidi kot zmagovalca, vsaj dokler je v igri Faki ne, saj verjame, da je Faki močnejši od njega v vseh disciplinah. Vseeno pa si želi, da bi končnonagrado dobil nekdo drug, saj misli, da ima Faki denarja več kot dovolj. "Če namreč pride človek na kmetijo v jakni, ki je vredna 400 evrov, potem to o tem človeku pove vse," je še povedal Niko.

Nekaj cvetk s kmetije:

  • Jutro po rajanju je na posestvu minilo precej mirno. Odojek in žganje, ki sta ga mentorja namenila tekmovalcem sta na tekmovalcih pustila vidne sledi. Miha se je med molžo komaj zberal, saj ga je tako bolela glava. Vseeno pa mu je uspelo s ponovitvijo včerajšnje točke do solz nasmejati Franca. Po nekaj kozarčkih je namreč včeraj pred vsemi uprizoril nekaj utrinkov iz filma Kekec.
  • Maruši je prišlo na uho kdo od izpadlih tekmovalcev ni preveč naklonjen Fakiju, zato je Fakiju svetovala, da jih ne imenuje za porotnike. Takšna naj bi bila Jacqueline in Bojan. Predvsem za Bojana je prepričana, da ne bi smel biti v poroti, ker ga je v zadnjih dneh imel v svojih krempljih Sebastijan. Fakiju je zato svetovala, naj raje vzame Anito. Faki je na koncu povedal, da porota ni še dokončno sestavljena, saj se stvari spreminjajo iz dneva v dan.
  • Sebastijan je poklical Franca k sebi in ga hotel prepričati, kako naj glasuje. A Franc je povedal, da njemu nihče ne more vsiljevati svojega mnenja in zato bo ostal pri svojem. Njun pogovor pa je opazil Faki in takoj mu je bilo jasno, kaj Sebastijan naklepa. Hitro je stekel k njima in na ta način prekrižal Sebastijanove načrte.

Izjava se nahaja v povezavi....

Niko Žižek: Naj denarja ne dobi nekdo, ki je na kmetijo prišel v jakni, vredni 400 evrov! - Domači t

Niko samega sebe ne vidi kot zmagovalca, vsaj dokler je v igri Faki ne, saj verjame, da je Faki močnejši od njega v vseh disciplinah. Vseeno pa si želi, da bi končno nagrado dobil nekdo drug, saj misli, da ima Faki denarja več kot dovolj. "Če namreč pride človek na kmetijo v jakni, ki je vredna 400 evrov, potem to o tem človeku pove vse," je še povedal Niko.