Ena izmed naših najuspešnejših manekenk je v Miamiju podpisala pogodbo z agencijo Ford, njen Nick pa je prav tako našel dober posel. Omislila sta si stanovanje, iz katerega se razteza neverjeten pogled na South Beach, kjer uživata predvsem ob koncu tedna, saj sta čez teden izjemno zaposlena. Z Naty smo govorili o njunem skupnem življenju in novem začetku v Ameriki.

Story: Kako se počutite v Ameriki in kaj vam je pri Američanih še posebej všeč?

Moram priznati, da sem v Miamiju še bolj vesela in zadovoljna, kot sem pričakovala. Tukaj so mi najbolj všeč sproščen ritem in srečni ljudje. Res pa je, da Miami ni tipična Amerika, saj je večina ljudi iz Mehike, Brazilije, Evrope, kar da mestu poseben latino pridih. Super je tudi, ker so vsi tako športno navdihnjeni in sem potem še sama bolj motivirana. Res je velik poudarek na zdravem življenju. Tako da ja, zelo mi je všeč Miami.

Story: Zadnje leto in pol je bilo za vas res pravljično. Se je bilo lahko navaditi na novo življenje?

Zdi se mi, da je moje življenje nenehno polno sprememb in velikih preobratov, tako da sem tega že vajena. Sem pa resnično hvaležna, da so zadnje čase te spremembe zelo pozitivne in mi dajejo pomembne življenjske izkušnje.

Story: Sta z možem še vedno v tisti 'honeymoon' fazi oziroma fazi zaljubljenosti?

Midva sva kar vedno v 'honeymoon' fazi. (smeh) Res se super ujemava in dopolnjujeva. Srečna sem, da sem našla moškega, v katerem vidim moč in oporo, ter vem, da mu vedno lahko zaupam. Vedno reče, da sva tim in na isti strani, da sva skupaj najmočnejša in naju nič ne more ustaviti. To so res dobri občutki! Poleg tega pa imava iste življenjske in družinske vrednote, kar mi je res pomembno, saj je družina zame na prvem mestu! In še tako prekleto čeden in pameten je. (smeh)

Story: Nobena skrivnost ni, da ste izredno navezani na dom in družino. Je bila zato odločitev, da se z možem preselita tako daleč, težja?

Res je, družina je obema zelo pomembna in jih vse močno pogrešava. Slišimo in vidimo se veliko prek Skypa - hvala Bogu za vso to tehnologijo! Načrtujemo tudi že obiske pri nama in doma. Ko si takole daleč stran, se še bolj naučiš ceniti skupne trenutke, in da ne jemlješ vsega za samoumevno. Družina je res največja ljubezen.

Story: Je bilo tudi Nicku težko zapustiti prijatelje in družino v Angliji? Kakšna je bila poslovilna zabava?

Obema je bilo težko pustiti družino in prijatelje, vendar se zavedava, da bomo ne glede na razdaljo vedno povezani. Morava slediti svojim sanjam in greva novim zmagam naproti - z njihovo podporo.Poslovilna zabava je bila prežeta z vsemi različnimi občutki, polna objemov in 'see you very soon goodbyes' ...

Story: V Miamiju ste že živeli, saj ste kot manekenka veliko delali za tamkajšnji trg. Ste tam torej že povsem domači in sta si tudi zaradi tega izbrala Miami?

Res je, tu sem že živela in je bilo dobro zame. Vem, kakšne zahteve ima trg in kako mu slediti. Tokrat sem pogodbo podpisala z agencijo Ford in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Rezultati pa sledijo.

Story: Kje vaju lahko najdemo, če kdaj pridemo na obisk? Kako dolgo sta pravzaprav iskala stanovanje in kakšne so bile vajine želje?

Nekaj časa je res trajalo, da sva našla to, kar sva si oba želela, ampak nazadnje nama je le uspelo. Odločila sva se, da ostaneva na Miami South Beachu, saj je tako zame lažje za kastinge, povsod greva lahko peš, plaža je blizu, kar nama omogoča tudi veliko gibanja in zunanjih športnih aktivnosti.

beri dalje

Naty in Nick Rawdon-Jones: V njem vidi moč in oporo - Domači trači - Govori.se

Ena izmed naših najuspešnejših manekenk je v Miamiju podpisala pogodbo z agencijo Ford, njen Nick pa je prav tako našel dober posel. Omislila sta si stanovanje, iz katerega se razteza neverjeten pogled na South Beach, kjer uživata predvsem ob koncu tedna, saj sta čez teden izjemno zaposlena. Z Naty smo govorili o njunem skupnem življenju in novem začetku v Ameriki.