Če bi bila Eli in Ibro par tudi v resničnem življenju in ne samo v priljubljeni seriji Enažlahtna štorija, bi si ju zaradi njune simpatične komičnosti v svoji družbi želel marsikdo. Lea se je tokrat sestala prav z njima, ko je dober mesec po začetku predvajanja druge sezone serije pokukala za kamere dogajanja in se prepričala, ali sta Ana Dolinar in Ranko Babić tudi v resničnosti takšna, kot smo ju spoznali na briškem Grediču.

A na je v rokah držala šop papirja, na katerem so bili zapisani nadaljnji koraki poteka ene izmed najbolj zanimivih zgodb na naši televiziji. Smejala sta se, kot bi se poznala že najmanj desetletje. Šale, fore in poglede, ki sta jih razumela samo onadva, sta, nasprotno, razvila v zadnjem letu, saj sta se, kot pravita, spoznala šele na prvi avdiciji. "Ko sem prišla na avdicijo, nisem vedela, kdo je Ranko Babić," nam je povedala Ana, medtem ko ima Ranko na dogodek drugačne spomine. "Jaz sem vedel, kdo je Ana Dolinar. Vedel sem, da je bila Skočirjeva punca, Okornova punca," je povedal in dodal, da kljub temu njenih igralskih del ni poznal. Nič zato, saj se zdaj, kot pravita, pred kamerami počutita kot stara znanca. "Na snemanjih sva doživela pravzaprav vse. Bila sva kot pravi parček," nam je povedal Ranko in obenem priznal, da se letos z Ano še nikdar nista prav zares sprla. "Lani sva se precej večkrat. Mislim, da zato, ker se že v nadaljevanki dovolj 'spucava'. Letos že točno veva, kako drug z drugim, predvsem pa jaz vem, kdaj jo moram pustiti pri miru," še pojasni Ranko. In prav pristnost čustev je tudi pri njiju tista, ki odnos Eli in Ibra tudi na televiziji naredi tako zelo pristen, saj na snemanju lahko na dan skupaj preživeta tudi do osem ur. In kako lepo je bilo videti, da sta prav oba prikimala vprašanju o tem, ali rada skupaj preživljata čas.

"Od Ane sem se veliko naučil. Zame je bilo prejšnjo sezono prvič, da sem snemal serijo, in res sem vesel, da sem dobil Ano Dolinar za soigralko," je na dušo popihal svoji igralski kolegici, ki se je Rankovim simpatičnim opazkam le navihano smejala. In čeprav Ana in Ranko skupaj resnično preživita veliko časa, v seriji pa večkrat odigrata tudi ljubezenske prizore, zaradi katerih bi mi, navadni smrtniki, svoje partnerje med gledanjem najverjetneje dregali pod rebra, prav nobeden od njunih ni ljubosumen. Kot pravi Ana, je njen partner Sebastjan, gledališki režiser, v predstavah in filmih vajen pravzaprav vsega, zato pa je odziv svoje najdražje s toliko večjim zanimanjem opazoval Ranko. "Moja punca ne prihaja iz igralskih voda, zato ji je bilo na začetku verjetno malo čudno, ampak ni ljubosumna. Je pa zanimivo, da moja mala, ki ima štiri leta, popolnoma 'šteka'. Drugi otroci sprašujejo mamice, zakaj je Ranko s tisto teto na televiziji, če pa ima doma Natašo. Ampak moji ta mali je vse jasno. Včasih jo poskušam sprovocirati, vendar mi vedno razloži, da sem doma Ranko in v seriji Ibro," je začudeno povedal igralec, ki ga doma z navdušenjem spremlja mala Taja. Spoznala je tudi že Ano. Prav otroka sta namreč Ranka in Ano povezala tudi zasebno, saj sta se poleti skupaj z njima enkrat dobila. "Ana je pripeljala svojo Ronjo, jaz pa Tajo, ki mi je takrat še rekla: Aha, kaj bosta pa vidva delala, ko se bova midve s tisto punčko igrali? A bosta pila kavico in se ljubčkala?" nam je zaupal Ranko, ki razumevanje njegovih domačih zaradi narave njegovega dela še kako ceni.

"Ibro hoče otroke"

In tako kot sta Ana in Ranko glede svojega prijateljskega odnosa strastna takrat, ko so kamere ugasnjene, sta v ljubezenskem smislu vroča, ko so prižgane. Po njunem pripovedovanju nas v prihodnosti glede njiju namreč čakajo izredno pestri deli. "V prejšnjih delih je Ibro samo gledal, kako bo Eli zgrabil za rit, zdaj pa se celo pogovarjata," nam je najprej namignil priljubljeni stand up komik in dodal, da se bo Eli za njegov lik v tej sezoni še bolj zagrela. "Čeprav bo naredila 'pizdarijo'. Še vedno je blazno razcepljena med njim in svojim delom, svojo kariero," nam je o svojem liku povedala Ana in dodala, da Ibra v tej sezoni zanimajo samo še otroci. "Pa kdaj jo bo napumpal, in to je to. To je Ibrov moto, nam je kratko in jedrnato povedal Ranko in dodal, da se kljub njegovi možatosti Eli neutrudno upira.

beri dalje

Ana Dolinar & Ranko Babić: Z 'zaljubljencema' na snemanju - Domači trači - G

Če bi bila Eli in Ibro par tudi v resničnem življenju in ne samo v priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija, bi si ju zaradi njune simpatične komičnosti v svoji družbi želel marsikdo. Lea se je tokrat sestala prav z njima, ko je dober mesec po začetku predvajanja druge sezone serije pokukala za kamere dogajanja in se prepričala, ali sta Ana Dolinar in Ranko Babić tudi v resničnosti takšna, kot smo ju spoznali na briškem Grediču.