Že to soboto ob 22. uri se na male zaslone, tokrat na Pop TV, vrača tretja sezona resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj.

"Tudi kakšne prijavljenke v oddajo so navedle, da je glavna stvar slava, na kar sem izredno alergična.“

S sveže poročeno Tjašo smo se v enem izmed ljubljanskih lokalov sestali tudi mi, ko nam je poleg občutkov pred novo sezono oddaje zaupala tudi nekaj svojih prepričanj, ki so jo v zadnjih letih pripeljala do uspešne poslovne poti.

Nova sezona TOP4 je le delček vsega, kar se vam trenutno dogaja. Bi lahko rekli, da je to vrhunec vaše kariere?

Res je, da imam kar nekaj različnih sodelovanj, nekaj zelo zanimivih projektov, odpirajo se še dodatna različna področja. Nisem pa pomislila na to, kot na vrhunec kariere, ker sem še vedno zelo mlada. Rada bi dosegla še kaj več, je pa res, da sem trenutno zelo zaposlena.

Poleg vsega tega pa si vas številne blagovne znamke želijo tudi kot obraz svojih izdelkov. Zakaj menite, da je zanimanje tako veliko?

Dobro vprašanje. Mislim, da gre za neko luštno mešanico vsega. Moja prejšnja dela govorijo sama zase, torej da poskušam biti čimbolj odgovorna, vestna in v tem napredujem. Vsakega projekta se lotim stoodstotno in vedno si rečem, da se stvari ne bom lotila, če nisem popolnoma prepričana o njih in jim predana.

Ampak tega je veliko, kajne? Koliko ur na dan namenite delu?

Niti en moj dan ni enak drugemu. Lahko sem ves dan doma za računalnikom in pišem, po navadi pa je tako, da dopoldneve preživljam v Ljubljani, kjer imamo različne sestanke s potencialnimi naročniki, slikanja in ostalo, popoldne pa pridem domov in pišem. Koliko ur na dan je to, sicer ne vem, mi pa prijateljica vedno reče, da delam ves čas. Če si nekako odvisen od sebe in od tega, koliko sam narediš, se na to, da bo kdo drug kaj naredil, pravzaprav ne moreš zanašati.

Verjetno zna biti ta medijski pritisk velikokrat zelo naporen. Vas je kdaj pripeljal do te mere, da bi to področje pustili za sabo in začeli nekaj popolnoma na sveže?

Nekaj podobnega se je zgodilo leta 2010 ali 2011, ko sem začela več pisati za revije in manj biti na manekenski brvi. Tako sem pristala malce bolj v zakulisju. In tudi to mi je bilo super, ampak sem še vedno imela opravka večinoma z mediji, sploh ko smo imeli fotografiranja in snemanja reklam, na katerih sem delala kot stilistka. Potem se je začel projekt TOP4, ko me je voditeljstvo kar pritegnilo.

beri dalje

Pogovor s Tjašo Kokalj, ki se kmalu vrača se na televizijo - Domači trači - Govori.se

Že to soboto ob 22. uri se na male zaslone, tokrat na Pop TV, vrača tretja sezona resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj.