Prvi celovečerec Gregorja Andolška in Tijane Zinajić po premieri na Festivaluslovenskega filma v Portorožu leta 2014 in predvajanju na filmskem festivalu Opuzen letos avgusta, 1. oktobra vendarle prihaja na platno Kinodvora.

Zgodbe iz sekreta nas postavijo v Ljubljano leta 2013. Trije 35-letniki, nekoliko izgubljeni v družbi, ki se hektično premika s tokom časa, se formirajo tri zgodbe iz sekreta. Azra (Tijana Zinajić), uspešna umetnica, ko je sama, joče; Jurček (Gregor Zorc), bodoči oče noče biti gej; Pesnik (Primož Pirnat) ne ve ali bi taval ali ne. Film predstavlja bežen pogled v njihova življenja.

Režiserja Gregor Andolšek in Tijana Zinajić sta snovanje te filmske zgodbe predstavila takole:

"Ko sva se ozirala vase in naše sovrstnike, 30 do 40-letnike, sva ugotavljala, da smo polni nervoz in tesnob. Kaj je tisto, kar smo naredili narobe? Sprejeli smo odgovornosti, ustvarili smo si kariere, družine in še vedno smo se družili in zabavali... Ali smo sledili svojim sanjam? Ali smo se pa mogoče le prilagodili?

beri dalje

Prihajajo Zgodbe iz sekreta - zgovoren celovečerec Gregorja Andolška in Tijane Zinajić - Dogodki - G

Prvi celovečerec Gregorja Andolška in Tijane Zinajić po premieri na Festivalu slovenskega filma v Portorožu leta 2014 in predvajanju na filmskem festivalu Opuzen letos avgusta, 1. oktobra vendarle prihaja na platno Kinodvora.