Pred tedni je presenetila novica, da je slovenska estradna scena po dolgem času bogatejša za zvezdniški parček, ki se je zadnja dva meseca spretno skrival pred javnostjo. Voditeljica Nina Osenar in nekdanji hokejist Dejan Kontrec pa sta samo za našo revijo delila nekaj nežnosti, ki sta si jih izmenjala na romantični vožnji z ladjico po Ljubljanici.

Sveže zaljubljeni par se je namreč prvič skupaj udeležil družabnega dogodka, na koncu pa pred objektivom našega fotografa namenil tudi nekaj objemov in poljubov. Tako smo se lahko na lastne oči prepričali, da se je med 32-letno nekdanjo lepotno kraljico in 13 let starejšim sekretarjem Hokejske zveze Slovenije resnično spletla posebna vez, ki traja že več kot dva meseca.

Navsezadnje se je Nina k svojemu novemu izbrancu v idilično naselje v Mostecu preselila že po nekaj tednih zveze, saj so bila čustva na obeh straneh tako močna, da sta bila še sama presenečena, kako močno ju je zadela Amorjeva puščica.

Spoznala bo njegovo družino

Nina in Dejan se sicer poznata že več let, a so bili njuni stiki bolj bežni, vendar pa je bila zanju usodna skupna prijateljica, s katero so se dobili na kosilu. Nina in Dejan sta že ob prvem stiku začutila iskrico in že po nekaj zmenkih sta ugotovila, da sta si usojena, kar je vplivalo tudi na to, da sta se tako hitro vselila v skupno domovanje. Zdaj pa bosta odnos ponesla na višjo raven, saj bo Dejan svojo drago predstavil tudi družini.

Namreč, njegov oče Drago prihajajoči vikend praznuje 70. rojstni dan, ki ga bo obeležil na družinskem pikniku. Nad novo izbranko svojega sina pa je več kot očitno navdušen. "Nine sicer še nisem imel priložnost spoznati v živo, zato sem ju tudi povabil na piknik. Navsezadnje si želim spoznati dekle, ki osrečuje mojega sina. Z Dejanom sva se pred kratkim pogovarjala po telefonu in moram reči, da ga že dolgo nisem slišal tako veselega in nasmejanega. Tudi v prihodnje jima želim vse najlepše," je povedal Dejanov oče.

Otroci: da ali ne?

Ker ima Dejan iz prejšnjega zakona s pevko Piko Božič že dva otroka, hčerko Liu in sina Taia, nas je seveda zanimalo, ali imata tudi z Nino načrte in željo po ustvarjanju svoje družine. "Najbrž bi bilo lepo nekoč biti mama, sem pa obenem tako odgovorna in realistična, da vidim, da v tem trenutku te vloge še ne bi zmogla opraviti z odliko. Na materinstvo še nisem pripravljena. Morda v petih do sedmih letih," je pred približno dvema letoma v intervjuju za revijo Story razkrila Nina, ki z otroki sicer ima nekaj izkušenj.

"To poletje sem preživela na morju s prijateljico, ki ima dveletno hčerko, s katero sva se veliko igrali in brali. Sodeč po izkušnji, je vzgoja otrok vse prej kot lahka, ampak zagotovo vredna vseh odrekanj.Pomemben del Nininega življenja je tudi zapriseženost veganstvu, v duhu katerega bi nekoč rada vzgajala tudi svoje otroke.

"Po vseh informacijah, ki sem jih pridobila v zadnjih sedmih letih, bi bilo nepredstavljivo, da bi svojemu otroku v jedilnik vključila meso in mlečne izdelke, ker bi se ves čas zavedala, da ga v resnici zastrupljam. S to slabo vestjo pa ne bi mogla živeti," je bila prepričana pred nekaj leti, ali bo enako menila po tem, ko postane mama, pa bo pokazal čas.

beri dalje

Ujeli smo Nino Osenar in Dejana Kontreca med prvim poljubom v javnosti - Domači trači - Govori.se

Pred tedni je presenetila novica, da je slovenska estradna scena po dolgem času bogatejša za zvezdniški parček, ki se je zadnja dva meseca spretno skrival pred javnostjo. Voditeljica Nina Osenar in nekdanji hokejist Dejan Kontrec pa sta samo za našo revijo delila nekaj nežnosti, ki sta si jih izmenjala na romantični vožnji z ladjico po Ljubljanici.