Zadnji, ki je zapustil televizijski šov Kmetija Nov začetek, je Gregor Češarek. Nekdanji vojak, ki si kruh služi z delom varnostnika, živi v Radencih, kjer smo ga tudi obiskali.

Po mnenju gledalcev, ki so spremljali Kmetijo, se Gregor ni ravno najbolje izkazal. Očitali so mu, da je len, konflikten, hladen, ukazovalen in še kaj bi se našlo, kar jih je zmotilo. "Predvsem jih je tudi zmotilo to, da nisem delal, kar pa ne bo držalo. Seveda sem delal. Vajen sem dela, ampak zgodbe se verjetno včasih pokažejo drugačne, kot so," je povedal Gregor.

"Nisem to jaz in vsi, ki me poznajo, to vedo. Res je, da sem varnostnik in da je narava moje službe takšna, da stojim in mrko gledam. Saj v končni fazi moraš delovati strogo, če želiš, da imajo do tebe nekakšno spoštovanje."

ČENČE

Gregor s svojo ženo in otroki živi v Radencih. Mali kraj, kjer ga prepoznavajo na vsakem koraku. "Kamor koli se odpravim, ali v Radencih, Murski Soboti ali drugih mestih, kjer delam, se ljudje ozirajo za mano in govorijo: 'Glej, to je oni s kmetije!'. Sprva mi je bilo to neprijetno, zato sem si tudi pobril brado, a me kljub vsemu prepoznajo. Tisti bolj pogumni si upajo pristopiti, preostali pa raje govorijo za mojim hrbtom. Raje vidim, če pristopijo in z mano poklepetajo. To je vseeno bolj pristen odnos. Zadnjič, ko sem delal kot varnostnik v Žalcu, me je neko dekle povprašalo za informacijo, in ko me je slišala še govoriti, je ugotovila, kam spadam.

Seveda sva se oba temu nasmejala," doda. Pritiske javnosti pa čuti tudi Gregorjeva družina. "Moja žena zelo dobro sprejema to prepoznavnost. Nisva se sicer navadila vseh pogledov, ampak tudi tega se še bomo." Tudi Gregorjeva mama je sprva šov sprejela kot pozitivno izkušnjo, zdaj pa jo nekoliko bolj obremenjujejo vse čenče, ki jih posluša o svojem sinu. "Kraji, od koder prihajamo, so majhni in ljudje medije zelo spremljajo, kakšno stvar še bolj potencirajo.

beri dalje

Gregor Češarek (Kmetija: Nov začetek) želi otrokom dati to, česar sam ni imel - Domači trači - Govor

Zadnji, ki je zapustil televizijski šov Kmetija Nov začetek, je Gregor Češarek. Nekdanji vojak, ki si kruh služi z delom varnostnika, živi v Radencih, kjer smo ga tudi obiskali.