Prva izpadla tekmovalka za 100.000 evrov je postala svetlolasa Dolenjka SabinaTomažin. Poklicna frizerka in mamica dveh otrok je svojo ljubezen do gostinstva začela razvijati že zelo zgodaj, ob prijavi v oddajo pa se je morala soočiti s številnimi očitki, ki pa so bili po njenem mnenju čisti odraz slovenske dvoličnosti.

Gledalci oddaje Gostilna išče šefa so se namreč tokrat obregnili ob dejstvo, da je Sabina zaradi sodelovanja v šovu doma pustila sedemmesečno in trinajstletno deklico. "Nič kaj dosti nimam za povedati o tej temi, kot samo to, da se je že zelo zgodaj pokazala slovenska dvoličnost. Če se že gremo neko enakopravnost, ima moja hčerkica tudi očeta.

Poleg tega pa je Luigi doma pustil petmesečnega otroka in ob tem izpadel 'car', jaz pa nespodobna mama," nam je pojasnila Sabina. "Poleg tega pa hčerkice nisem dojila. Mleko sem imela samo prvi mesec, tako da zdaj zaradi oddaje nisem prekinjala dojenja. V tem primeru mi ne bi prišlo niti na pamet, da bi se pridružila oddaji," je povedala in dodala, da je bila odločitev za sodelovanje v oddaji kljub temu težka, vendar da se je v šov prijavila z mislijo na boljše življenje. "In ne mislim samo v smislu denarja, ampak sem hotela vsem pokazati, da znam kuhati. Želela sem, da bi se mi s tem odprle nove poti, ki bi omogočile boljše življenje vsej družini. Svojim otrokom sem želela tudi pokazati, da življenje ni enostavno."

Mož je vzel porodniško

"Srečo imam, da je partner takšen, kot je. Da mu ni težko niti previjati niti poskrbeti za otroke. Sicer pa je on vzel porodniško, tako da moj odhod v šov pravzaprav ni vplival na to, da je ostal doma. Tudi zdaj mu porodniška teče dalje," je povedala in dodala, da se zaveda, da je otrok prav toliko njegov kot njen.

beri dalje

Sabina Tomažin (Gostilna išče šefa) je moža poslala na porodniški dopust - Domači trači - Govori.se

Prva izpadla tekmovalka za 100.000 evrov je postala svetlolasa Dolenjka Sabina Tomažin. Poklicna frizerka in mamica dveh otrok je svojo ljubezen do gostinstva začela razvijati že zelo zgodaj, ob prijavi v oddajo pa se je morala soočiti s številnimi očitki, ki pa so bili po njenem mnenju čisti odraz slovenske dvoličnosti.