Postavna in vedno nasmejana televizijska voditeljica, ki trenutno še čaka na svojo novovlogo na TV Slovenija, je trenutno v enem od lepših življenjskih obdobij. Še čisto na sveže je namreč zaljubljena v nekdanjega hokejista Dejana Kontreca, s katerim si že delita skupno streho.

Nina in Dejan, zdaj generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije, sta se spoznala prek skupne prijateljice. Kot nam je uspelo izvedeti tudi s hodnikov TV Slovenija, je ta skupna prijateljica nekoč Nino presenetila med snemanjem oddaje Ne se hecat, po snemanju pa je sledilo prvo srečanje, skupna pijača, kosilo in druženje, med katerim se jima je pridružil še Dejan Kontrec. Pozitivna energija med njima naj bi poskrbela še za nekaj nadaljnjih srečanj in hitro naj bi ugotovila, da si želita ta druženja nadaljevati in poglobiti. Nina je potrdila, da se je njuna zveza začela hitro in da sta presenetila tudi bližnje prijatelje: "Skupaj sva približno dva meseca. Takoj sva vedela, da bo med nama neka prav posebna vez! Res je zelo hitro in tako mojim kot njegovim prijateljem je to hecno. Saj tudi, če bi meni prijateljica povedala, da nekoga pozna mesec dni in se je že odločila za življenje z njim, bi ji rekla, da je to kar velik korak, in bi se mi zdelo kar malce noro. A sva se res tako totalno začutila in ujela."

beri dalje

Nina Osenar je srečna v hokejistovem objemu - Domači trači - Govori.se

Postavna in vedno nasmejana televizijska voditeljica, ki trenutno še čaka na svojo novo vlogo na TV Slovenija, je trenutno v enem od lepših življenjskih obdobij. Še čisto na sveže je namreč zaljubljena v nekdanjega hokejista Dejana Kontreca, s katerim si že delita skupno streho.