Modna poznavalka in iskana voditeljica Lorella Flego se je v julijskih dneh vrnila z zasluženega oddiha v Ameriki, na katerega prisega zadnja leta.

Modna voditeljica je oddih v Ameriki preživela s partnerjem Brankom in štiriletno Sofio. "Amerika je dejansko dežela možnosti in sanj, hkrati pa zahteva veliko denarja, če želiš živeti dostojno oziroma dobro. V ZDA je koncept službe povsem drugačen, ker se dela ves dan in včasih se voziš dve uri do delovnega mesta. Za nas je to nepredstavljivo; gre za povsem drugačno kulturo in mišljenje. Kljub vsemu gre za deželo možnosti, kar je v bistvu čudovito; vedno imaš občutek, da so možnosti za uspeh zelo visoke, čeprav je tudi huda konkurenca. Morda me prav to najbolj mami," pove Lorella in nadaljuje: "Vsekakor mi je izredno všeč energija New Yorka, čeprav je zelo utrujajoča. Turist ga doživlja v majhnih odmerkih in je že naporen, če pa tam živiš, je vse skupaj verjetno toliko bolj zahtevno. Vseeno ostaja moje najljubše mesto, Soho pa najlepši predel."

Voditeljica, ki je od jeseni do poletnih dni delavna na modno-družabnem področju, je vesela, da je julij zadnja leta le njen, ko se lahko odklopi od vseh obveznosti: "V resnici ne razmišljam prav veliko ... Imam možgane na paši in nisem obremenjena. (smeh) Všeč mi je, ker sem lahko popolnoma jaz, brez zavor in težav. Zdi se mi, da poletje omogoča veliko pozitivne energije in hkrati to, da slečemo vse nepotrebno. Ne govorim le o oblekah, tudi o stvareh, ki jih nosimo v duši. Morje ima čarobno moč, ker nam da misliti, sproži marsikatero vprašanje in nas hkrati globoko očisti. Vsak bi si ga moral privoščiti. Dobra knjiga na robu oceana, popolna tišina, nobenih obveznosti in vonj po poletju."

beri dalje

Lorella Flego je bila z družino v Ameriki - Domači trači - Govori.se

Modna poznavalka in iskana voditeljica Lorella Flego se je v julijskih dneh vrnila z zasluženega oddiha v Ameriki, na katerega prisega zadnja leta.