Na uredništvo revije Nova, na naš že znani naslov nova@adriamedia.si, so prispele fotografije nekdanje televizijske voditeljice in vremenarke Danice Lovenjak na javni plaži v Opatiji.

Z Danico smo govorili in kar ni se mogla načuditi, da jo je nekdo fotografiral, saj tega sama ni opazila. "Ni mi vseeno, da so me fotografirali, in seveda mi ni všeč. Prav zato pazim, da sem večinoma na zasebnih, ne javnih plažah." Danica tokrat ni imela izbire, saj se je zaradi obiska filmskega festivala Solo Positivo kopala na najbližji plaži v neposredni bližini dogajanja. "Sem kar šokirana, sicer nisem bila nikjer pomanjkljivo oblečena, ampak vseeno mi ni ravno všeč, da so me ujeli," še doda Danica, ki tokrat zaradi natrpanega filmskega programa ni imela časa oditi na malo bolj zasebno plažo. "Tam je bilo res veliko ljudi, ampak nimaš kaj. Sicer res ne maram gneče na plaži, ampak nisem imela izbire, ker sem vmes hodila na filmske predstave," še pove.

beri dalje

Danica Lovenjak: Na morju je rada gola - Domači trači - Govori.se

Na uredništvo revije Nova, na naš že znani naslov nova@adriamedia.si, so prispele fotografije nekdanje televizijske voditeljice in vremenarke Danice Lovenjak na javni plaži v Opatiji.