Zakonca Marjetka in Raay, ki smo ju vzljubili in spoznali tudi pod imenom Maraaya, sta del izjemno dinamične družine, v kateri vladata neizmerna ljubezen in veselje. Njuno življenje je še toliko bolj plemenito, odkar sta postala starša Vidu in Oskarju, ki sta vedno prva na seznamu prioritet umetniškega dua. Z nami sta delila veliko podrobnosti iz njunega vsakdana in s praznovanja Marjetkinega rojstnega dne, ki je letos minilo v slogu velikega Raayevega presenečenja.

Marjetka ni skoparila s pohvalami na račun soproga, za katerega pravi, da je romantik v pravem pomenu besede. Oba namreč z nekajdnevnim zamikom praznujeta rojstni dan, ki menda vsako leto nalašč ne preseže številke 29. Kar se tiče izvirnosti glede medsebojnega obdarovanja, pa ta simpatično tekmovalni par vedno znova preseneča. Tokrat je Raay svojo soprogo sicer presenetil z velikim darilom, kar pa ni glavno prav vsakič. Vsako leto znova se namreč trudita biti čim bolj izvirna in drug drugega presenetiti z zanimivimi darili, pri katerih ni v ospredju materializem. Raayu je letos 'oproščeno', da je za Marjetkin rojstni dan tokrat v hišo pripeljal veliko sedežno garnituro znamke Leroy, saj je s tem razveselil vso družino. "Marjetka se je v omenjeno sedežno zaljubila že pred časom, pa tudi stara je bila že povsem pobarvana z umetniškimi stvaritvami najinih otrok. Z nakupom sva hotela še malo počakati, ker sta otroka še majhna, a sem si premislil in se odločil, da jo razveselim. Vedno mi je izziv, da tisti, ki ga presenetim, potoči kakšno solzico ..." pojasni Raay, ki tako kot Marjetka prizna, da sta pri obdarovanju kar tekmovalna.

"Imam kar srečo, da je Raay romantik in da me vedno preseneti s kakšnim zanimivim darilom ali pa da se skupaj kam odpravimo. Rad organizira kakšen poseben dan in težko ga prekosim pri idejah. Tudi malo tekmovalnosti je med nama glede tega, kdo bo bolj izviren. Vedno komaj čakam, kaj dobrega si bo izmislil," doda Marjetka, ki se ob tem spomni, da pravzaprav večkrat praznujeta rojstne dneve kot pa skupne obletnice. "Včasih sva obletnicam dajala večji pomen, vmes pa sva na kakšno tudi pozabila. Pred nekaj leti sva rekla, da so rojstnodnevne zabave in presenečenja nujno potrebni, ker se tako vsaj enkrat na leto dobiva s prijatelji. Splošno znano je namreč postalo, da vsako leto organizirava zabavo, in všeč nama je, da je to postala že tradicija," pove Raay. Marjetka doda, da nista človeka velikih potreb, saj jima največ pomenita ljubezen in razumevanje. Raay pa je poudaril, da imata velikokrat želje, ki niso povezane s stvarmi, ki se jih da kupiti. "Letos je bila konkretno ta sedežna, ampak lani sem si, recimo, zaželel, da bi mi Marjetka pomagala pospraviti studio, pa tega še nisem dobil.

beri dalje

Raay: “Starava se, ampak v dobrem smislu” - Domači trači - Govori.se

Zakonca Marjetka in Raay, ki smo ju vzljubili in spoznali tudi pod imenom Maraaya, sta del izjemno dinamične družine, v kateri vladata neizmerna ljubezen in veselje. Njuno življenje je še toliko bolj plemenito, odkar sta postala starša Vidu in Oskarju, ki sta vedno prva na seznamu prioritet umetniškega dua. Z nami sta delila veliko podrobnosti iz njunega vsakdana in s praznovanja Marjetkinega rojstnega dne, ki je letos minilo v slogu velikega Raayevega presenečenja.