Naslednji konec tedna se v kinodvoranah širom Slovenije obeta RUMENI VIKEND, ki obeležuje težko pričakovan vrhunec norije z Minioni.

Simpatični ljubitelji banan in super zlobnežev so srca gledalcev po vsem svetu ukradli že pred petimi leti v mega uspešnici Jaz, Baraba, sedaj pa bodo v svoji prvi samostojni filmski pustolovščini ukradli še krono britanske kraljice. Obenem nam bodo razkrili svojo pestro preteklost, nam predstavili vse dosedanje gospodarje in poskrbeli, da se bomo ponovno do ušes zaljubili vanje. Ker bo družinska komedija letošnjega poletja na voljo tako v sinhronizirani kot tudi podnaslovljeni različici, bodo v njej lahko uživale prav vse generacije!

Je tudi vas od nekdaj zanimalo, kako so pravzaprav nastali Minioni, komu so v preteklosti služili in kaj vse so ušpičili, preden so končno spoznali svojega zlobnega šefa Gruja? Odgovore nam bo velikodušno razkrila njihova prva samostojna filmska avantura, ki bo gledalce v naših kinematografih premierno zabavala že naslednji konec tedna:

  • PREMIERE PODNASLOVLJENE RAZLIČICE: V soboto, 8. avgusta, v vseh Cineplexx kinematografih.
  • PREMIERE SINHRONIZIRANE RAZLIČICE: V nedeljo, 9. avgusta, v vseh Kolosej in Cineplexx kinematografih ter v Kinu Bežigrad.
  • PRIHOD NA REDNE SPOREDE: V ponedeljek, 10. avgusta, v vseh kinematografih

Napovednik in zgodba!

Zgodba Minionov se prične že ob nastanku sveta, ko so prisrčna bitja le rumeni enocelični organizmi. Kasneje se skozi leta razvijajo in sčasoma prepoznajo svoje življenjsko poslanstvo v služenju največjim barabam. Žal pa kljub trudu svoje gospodarje zelo težko obdržijo – izgubijo tako tiranozavra kot tudi Napoleona, Drakulo in številne druge. Ko se Minioni nenadoma znajdejo brez zlobneža, ki bi mu služili, postanejo potrti in nazadnje padejo v globoko depresijo.

Minion po imenu Kevin skuje načrt in se skupaj z najstniškim upornikom Stuartom in prestrašenim malim Bobom odpravi v širni svet, da bi svojim bratom našel novega zlobnega šefa.

beri dalje

Minioni: Spoznajte Stuarta, Kevina in Boba! - Dogodki - Govori.se

Naslednji konec tedna se v kinodvoranah širom Slovenije obeta RUMENI VIKEND, ki obeležuje težko pričakovan vrhunec norije z Minioni.