Avstrija je nedolgo nazaj dobila pravo zabavišče, kjer je vse podrejeno hitrosti. Poleg izjemne možnosti za ogled ogled atraktivnih dirk hitrih avtomobilov, je preizkus na dirkališču Red Bull Ring na voljo tudi navadnim smrtnikom. Dirkaško slavo lahko tako ljubitelji hitrih avtomobilov prezkusijo sami, z majhnim, a strupenim dirkalnikom KTM X-bow.

Brez dvoma je to najbolj vroč sedež v floti Red Bull Ring-a, saj vas popelje od 0 do 100 km/h v manj kot štirih sekundah. Posebni dirkalnik avstrijskega proizvajalca motornih koles KTM se poleg izjemnega pospeška lahko pohvali s kar 240 konjskih moči, 790 kilogramov teže in hitrostjo do 220 kilometrov na uro. Poleg vala adrenalina, vam bo močan in agilen KTM X-Bow dal tudi absoluten občutek svobode. Ljubitelji hitre vožnje lahko svoje dirkalne sposobnosti preizkusijo na vozniškemm poligonu, ki se razteza na sredini dvokilometrske prave proge dirkališča, ob njem pa se bohotijo parkirane KTM-ove agresivne puščice.

beri dalje

Doživite dirkaško slavo na pravem dirkališču Red Bull Ring v Avstriji - Trendi - Govori.se

Avstrija je nedolgo nazaj dobila pravo zabavišče, kjer je vse podrejeno hitrosti. Poleg izjemne možnosti za ogled ogled atraktivnih dirk hitrih avtomobilov, je preizkus na dirkališču Red Bull Ring na voljo tudi navadnim smrtnikom. Dirkaško slavo lahko tako ljubitelji hitrih avtomobilov prezkusijo sami, z majhnim, a strupenim dirkalnikom KTM X-bow.