Velika zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, ki so ga letos snemali v Beogradu, je postala Koprčanka Pia Filipčič, ki je v ekskluzivnem pogovoru za revijo Nova razkrila številne zanimivosti iz svojega, za zdaj še 'dvojnega' življenja.

"Zaradi zmage v resničnostnem šovu sem presrečna. V zadnjih dneh se dogaja res ogromno, takšnega medijskega navala po sami zmagi res nisem pričakovala. Telefon ne miruje, zato sem od jutra do večera na poti med televizijskimi, radijskimi in časopisnimi obveznostmi. Zmaga v Big Brotherju mi res pomeni neko osebno zmago, saj sem si ob samem začetku zadala cilj, da pridem v hišo z enim razlogom, in sicer, da se pokažem ljudem, da me vidijo, da sem popolnoma normalna oseba ter da z mano ni nič narobe," je direktna Pia in nadaljuje: "Iskreno sem želela tudi v šov iz razloga, da javnosti pokažem to svojo drugačnost, ki je v današnjih časih večinoma povsem normalno sprejeta. Pred leti je bilo drugače in ti je takšno izpostavljanje prej škodilo kot koristilo. Kot transseksualka sem morala poskrbeti, da ljudje vidijo, da smo normalni ljudje ter da skozi pojavljanje določenim odprem oči, predvsem takšnim, ki se iščejo in se še ne najdejo, pomagam, da se sprejmejo oz. jim poskušam vliti pogum, da živijo takšno življenje, kot ga realno želijo živeti."

Koprčanka je s svojo simpatičnostjo ter odkritostjo že od samega začetka šova prevzela številne gledalke in gledalce, zato je njena priljubljenost skozi sam šov iz dneva v dannaraščala. "Po mojem mnenju so jih prepričale ta moja energija, pozitivnost in dobravolja. Iskreno sem se trudila biti osebno jaz, brez igranja, zato sem se večkrat tudi popolnoma sprostila ob kakšni pijači. V notranjosti hiše se nisem obremenjevala s komentarji oz. spletkami, saj sem nekako hodila svojo resničnostno pot."

Pia nam je razkrila tudi, da je estradnica Salome po eni strani njena vzornica, ki jo spremlja že od samega začetka. "Salome je realno moja vzornica, saj podobne osebe, ki bi o tem javno govorila ter bila izpostavljena v medijskem svetu, v Sloveniji pred leti nismo imeli. Njeno pot sem z veseljem spremljala, saj če sem iskrena, mi je skozi leta dajala notranji pogum, da sem lažje premagovala ovire ter se soočala z odzivi javnosti, ki je vedela zame. Dogovarjali sva se, da se nekako spoznava in mi tudi ona sama predstavi to pot ter mi svetuje."

beri dalje

Pia Filipčič: "Popolna ženska bom v letu 2016" - Domači trači - Govori.se

Velika zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, ki so ga letos snemali v Beogradu, je postala Koprčanka Pia Filipčič, ki je v ekskluzivnem pogovoru za revijo Nova razkrila številne zanimivosti iz svojega, za zdaj še 'dvojnega' življenja.