Zdenka Kahne je tista gospa, ki vas s podatkom o starosti lahko vedno pretenta, saj se njen mladostni videz in gladka koža nikakor ne skladata z njeno starostjo.

Ž e 28 let vodi družinsko podjetje in blagovno znamko Kozmetika Kahne, ki je prepoznavna po visokokakovostnih in učinkovitih izdelkih za nego obraza, pomlajevanje in odpravo gub, zasnovanih na naravnih sestavinah.

"Vsak dan se bolj veselim, ko svetujem ženskam, ki bi se rade pomladile in bi rade bile zdrave," energično pove Zdenka, ki se z njimi srečuje na različnih promocijah. Te po vsej Sloveniji zanjo opravljajo asistentke, ki pa se jim zelo rada pridruži, saj uživa v svetovanju. Tam je slišati različne komentarje, najpogosteje pa so gospe prijetno presenečene, ko ugotovijo, da gospa Kahne na fotografijah v medijih ni retuširana, ampak je v živo pravzaprav videti še mnogo bolje. S tem strankam pokaže, da je mladosten videz resnično dosegljiv in izdelki njene kozmetike niso le prazne besede v oglasih. "S svojim videzom dokazujem svojo strokovnost in kakovost svojih izdelkov, dokazujem, da gladka koža brez gub in brez podočnjakov ni le obljuba, ampak je nekaj, kar lahko vsak doseže," je ponosna Kahnetova. Kar pa lahko dokaže tudi z analizami, ki jih posebej zanjo opravljajo v francoskih laboratorijih ministrstva za zdravje in v laboratorijih v Monaku. Gre za izredno prestižne laboratorije, ki si lahko privoščijo analize, vredne kar milijon evrov.

beri dalje

Zdenka Kahne nikoli ne retušira svojih fotografij - Domači trači - Govori.se

Zdenka Kahne je tista gospa, ki vas s podatkom o starosti lahko vedno pretenta, saj se njen mladostni videz in gladka koža nikakor ne skladata z njeno starostjo.