Atletska družina Batagelj naj bi bila po pričevanju virov iz goriškega konca na zelo resni zakonski preizkušnji, saj naj bi se zakonca pred časom resno sprla.

Družinica je bila pred leti že na zelo močni življenjski preizkušnji zaradi ene od hčerk, dvojčic Evelin in Zale, saj je hudo zbolela, dobila neko bakterijo, a je k sreči tudi okrevala. O tej težki preizkušnji je Jolanda tudi spregovorila za televizijo Planet TV in ob pripovedovanju pred kamerami ob podoživljanju težkih trenutkov odkrito zajokala. Mož Andrej ji je bil takrat v močno oporo in skupaj sta vse prestala in razmišljala pozitivno.

Zato so bile toliko bolj presenetljive govorice o njunih zakonskih težavah, zato smo o tem najprej povprašali nekdanjo vrhunsko slovensko atletinjo Jolando Batagelj, na vrhuncu atletske kariere poznano kot Jolando Čeplak, ki nam je razkrila: "Na govorice se nikdar nisem odzivala. Prav tako imam pravico do zasebnosti, ki je že dolgo ne delim z javnostjo in jo želim tudi naprej ohraniti zase," pove Jolanda in za konec doda: "Ne nazadnje pa ne vem, zakaj bi morala karkoli odgovarjati, med drugim sta moja prioriteta hčerki, in ne odgovarjanje raznim medijem. Hvala za razumevanje."

beri dalje

Imata Jolanda & Andrej Batagelj zakonske težave!? - Domači trači - Govori.se

Atletska družina Batagelj naj bi bila po pričevanju virov iz goriškega konca na zelo resni zakonski preizkušnji, saj naj bi se zakonca pred časom resno sprla.