5G

OddajZim Zelen, dne 2019-03-31 ob 15:06:13

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
150
haapy yack
0
pred 3 dnevi
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=PwLJOxXGOww&feature=emb_title
boditevcvetju

Health Risks of 5G Technology: Dr. Devra Davis - YouTube

The frequencies to be used in 5 G interact with our body. Please learn more at http://ehtrust.org/policy/fcc-approves-5g
#150
haapy yack
0
pred 3 dnevi

hoj
Druga največja zavarovalnica, Swiss Re, v letnem poročilu o tveganjih razvrsti 5G kot tveganje odgovornosti z visokim vplivom tveganja.

Izvleček:
Kljub vse večjemu nasprotovanju po svetu, opozorila in tožbe (glej 1, 2, 3, 4, 5) podjetja to vseeno nameščajo. Večina bi menila, da je to zelo tvegano, še posebej če upoštevamo to

Zavarovalnice običajno več NE poslujejo s telekomunikacijskimi podjetji (glej 1, 2).
Telekomunikacijska podjetja že več let opozarjajo vlagatelje, da lahko sčasoma odgovarjajo za škodo, ki so jo povzročile njihove naprave in oddajniki. Pravzaprav trenutno obstaja tožba za tožbo pametnih telefonov zaradi telefonov, ki presegajo zvezno varnostno raven.
boditevcvetju
#149
haapy yack
0
pred 4 dnevi
hoj
Še nekaj globalističnega gnoja.
6 EIR september 2019 Posebno poročilo bratov Brown Harriman - banka klana Harriman, ki je prav tako podpiral gibanje evgenike v Združenih državah Amerike - je dobro dokumentirano dejstvo. Evgenika postane globalni genocid. Zgodovina se ponavlja, vendar nikoli na enak način. Kar je bil takrat rasizem evgenike, je danes neljudska doktrina domnevne prenaseljenosti, ki so jo ideologi kot Julian Huxley leta 1946 na novo oblikovali kot izrast evgenike, ker so ta izraz nacisti zaslužili. "radikalna evgena politika bo več let politično in psihološko gledano nemogoča." Danes naj bi ta prenaseljenost uničevala naš Lebensraum ["življenjski prostor", izraz, ki ga uporabljajo nacistični geopolitiki] - Zemljo. V tem času je bila ta ideologija temelj za fašistične udarne čete, ki so svoja dejanja nasilništva utemeljile bodisi z domnevno grožnjo "komunistov" bodisi "nearijevskih" ljudi. In če ima današnji planet res le 18 mesecev (kot zdaj pravi princ Charles), zakaj se mladi 17 ali 19 let ne ničesar ne lotijo, da bi se boril proti očitnemu vzroku - industrijski družbi - z vsemi razpoložljivimi sredstvi? Mediji, ki poročajo o vsakem zvoku, ki ga Greta naredi, kot da bi šlo za Einsteinovo odkritje splošne teorije relativnosti, mrtvi molčijo o pasaži v besedilu manifesta o osumljenem množičnem strelcu iz El Pasa, kjer je bilo pred kratkim ubitih 22 ljudi in 24 poškodovanih. Vsaj ne odraža politike predsednika Trumpa, ampak politiko njegovih nasprotnikov.
boditevcvetju
#148
haapy yack
0
Dec 02, 2019
hoj
Musk prav, da bo 5G ponovno oživila človeške možgane. Satanistu moraš verjet.
Elon Musk, 5G, & The Rewiring Of The Human Brain
boditevcvetju
#147
Zim Zelen
1
Dec 02, 2019
Dvo strel kot samomor v glavo morda omogoča "rafal" z enim stiskom. Ne vem! Je za probat :-o
5G
26.III.2019 je objavljeno kar sledi. Se pa sprašujem kako slepo so sledili naši odločevalci in kako so zastavili svoje videnje vsega kar se obljublja o koristnosti in kako prezirajo nevarnosti. December je tukaj!

https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/5g-bo-povsem-spremenil-nase-zivljenje/483753

"5G bo povsem spremenil naše življenje" - RTVSLO.si

Bruselj z nizom priporočil za zavarovanje omrežij 5G .
#146
haapy yack
1
Dec 02, 2019
hoj
Globalist sam drek te je. To si nisem jaz izmislil. To je prišlo onstran Atlantika. Pišejo; našli mrtvo pa, da je naredila samomor z dvema streloma v glavo, in čudn kako se lahko nekdo sam dvakrat ustreli v glavo. Najboljša pa je tale; zakaj globala še ni prepovedal takega orožja, da si lahko nekdo pišlje šus sam seb dvakrat. pa da je to lažna vest in teorije zarote in podobn globailstičen drek. Tisti, ki so vse to napisal so spodaj napisal; OBJAVJAMO PREVERJENE NOVICE. ČUdna driska. Njen fant škraba, da je umrla noben niti starši pa ne navajajo zaradi česa je umrla. Uradnega obvestila o njeni smrti še ni zaslediti.
Gregec sam globalistipčen drek te je. Torej ti predlagam, da kontaktiraš njene starše ali njenga fanta pa še kakšnega za repete. Nisem nič stoposto drdil. Vse take sam Aamer pišejo. Logičn pa je lahko, da so jo ubili ne sam zaradi pisanja o okorupciji v farmaciji pisala je tudi o škodljivosti cepiv.
hahahohohohihi
boditevcvetju
#145
Gost
0
Dec 02, 2019
#143

hahahahahahaha

Trdil si, da so jo ubili zaradi knjige o podkupninah v farmaciji, ki je fikcija, danes sem pa jaz paranoik, ker sem ti rekel, da je vzrok smrti nerazkrit. Vse kar si nalepil, je samo informacija o njeni smrti in pogrebni slovesnosti.

jakec jakec sam bullshit te je
#144
haapy yack
0
Dec 01, 2019
hoj
Edin parajonik si najbrž ti.
https://usobit.com/obituaries-2019/11/jennifer-jaynes-october-30-1972-november-25-2019/
boditevcvetju

Jennifer Jaynes October 30 1972 November 25 2019, death notice, Obituaries, Necrology

Death notice Funeral services for Jennifer Jaynes, age 47 of Hideaway, Texas, are scheduled for 11:00 a.m. Saturday, Nov
#143
Gost
0
Nov 30, 2019
Kot sem rekel, TEORIJA ZAROTE

Ampak "veseli jakec" bo še naprej širil svojo paranojo.

Jakec, samo za tebe ... solit se pojdi. Malo manj Ineta, ven na zrak.

https://medium.com/@jookco/update-usa-today-author-jennifer-jaynes-is-dead-1032f5a61770

UPDATE : USA Today Author Jennifer Jaynes is Dead. - Death - Medium

USA Today best selling author Jennifer Jaynes died on Monday, November 25, 2019. Since the news of her death broke on so
#142
Gost
0
Nov 30, 2019
Market News November 29, 2019 at 12:20 am Cause of Death:

Although we have not seen official statement on the cause of her death, but we have seen some statement from people (teoretiki zarote, kot si ti sam vessel jakes) on social media saying that her death was rules suicide.

We never made mention of the word suicide, it’s google snippets that generate the word suicide on your search results. You can see many people (teoretiki zarote) on social media saying she killed her self, that’s not us.

#141
Zim Zelen
0
Nov 29, 2019
hoj haapy...* Dva strela sta bolj za sigurno, samo zgrešit ne smeš s prvim!
(#137)
#140
haapy yack
0
Nov 29, 2019
#138

hoj
Kaj prever? Iskanje po Jou Tubu prinaša sam en rezultat, trenutno je odstranjeno iz iskalnikov in izgleda kot veliko prikrivanje.
Napisala veliko knjig in j ebila zelo priljubljena. Prislužila si je mesto na seznamu najboljših prodajalcev v ZDA, Amazon 1 mesto. V vseh kategorijah v trgovini The Barnes & Noble's Nook Store. Bila na seznamu med 100 najboljšimi v Angliji, Kanadi, Avstraliji in Braziliji...
Janifer was found the usual way, with two self inflicted gunshot wounds to the head, ruled a "suicide".
boditevcvetju
#139
Gost
0
Nov 29, 2019
#137

ALWAYS FACT CHECK FIRST!!!!

She was never shot she did not commit suicide you should be charged!!!!!


Paranoik!!!!!!!!!!!!!
#138
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Kako kdo lahko naredi samomor z dvema streloma v glavo. Globalist so pa res trapast, da bo to kdo požru.
Napisal uspešnico v ZDA korupcija znaotraj farmacije in o cepivih.
Globala še na prej počne svinarije na planet.
https://amarketnews.com/2019/11/28/jennifer-jaynes-death-obituary/
boditevcvetju

Jennifer Jaynes death, Obituary : USA Today Author Found Shot Dead.

Jennifer Jaynes death, Obituary : USA Today Author Found Shot Dead. Death - Obituaries : (MARKET NEWS) - Friends and fam
#137
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Edina zanesljiva zaščita pred globalističnimi strupenimi igračami je zdrava prehrana in zmanjašanje na minimalec lastne izpostavljenosti od EMP-jev. EMP-jav ni mogoče popolnoma izključiti. Lahko pa se izključiš iz čim več raznih omrežnih sistemov, se povežeš ponovno z prirodo, hraniš se zdravo, odgovorno opuščanje svoje emocije in pomagati svojemu telesu v procesih detoksikacije. Tega globalističnega sranja iz svojga življenja ne moreš popolnoma izklopit. Delno pa lohk.

Ne imej mobija blizu lobanje in oddaljite se kolikor je mogoče od naprav, ki sevajo EMP;
Omejite uporabo mobijev na področju na katerem je signal močan, prav tako na področjih s slabšim signalom kjer za svoj delvanje porabljajo več energije in s tem bolj sevajo; Ko ne rabiš telefona ga izklop in Wi-FI router; Izklop vse naprave v spalnc; razmislite ali lahko brezžično sraje popolnoma izklopš in names tega uporabljaš spet kable; pa da ga otroc neb rabil in podobn blablainbla....
globalistsenatoposerje
boditevcvetju
#136
Zim Zelen
1
Nov 28, 2019
*haapy...#134
Tudi kremice delajo. Se namažeš in si varen. Le proti insektom in drugim globalnim rilčkarjem ne deluje, ker imajo tajen sporazum za cepljenje prebivalstva z zračno floto.
(hočešnočešbrezplačno)
#135
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Globalistom šumi v lobajah pa ga zato tako pohajo.
Savski zele nima v seb nič. Razen, da ga globalistu zabrišeš v lobanjo. Mogoče bi to delvalo. Šungit tipa 1 se imenuje elitni, odnosno plemeniti šungit.
Najbolj čista in prvoklasna oblika šungita vsebuje 98 odstotkov ogljika; je svetleči srebrnkast malo kovinskega sijaja; ne moreš ga rezat niti oblikovat; tak je samo 1 odstotkov šungita na planet.
Šungit tipa II (črni šungit) ima 50 do 70 odstotkov ogljika; tega lahko oblikuješ in poliraš ta vrsta se običajno uporablja za izdelvanje raznih predmetov in nakita; črne je barve in je malo motnega sijajaj (če ni poliran).
Šungit tipa III (sivi šungit), šungitni kamen): ima od 30 do 50 odstotkov ogljika sive barve, motnega sijaja alpa mat.
globalistomšumi v galvizatobiradidabitudivsemdrugim
boditevcvetju
#134
Zim Zelen
1
Nov 28, 2019
*haapy ...- #132
Šungit? To pa ni domače pa še ogličen odtis ima velik. Kar dva kamna iz Save, tista zelena, vtaknem v žepa pa bom odbijal sevanja v vesolje, viruse in druga gomazeča bitja pa usmeril na njihov izvor.
(savašumi)
#133
haapy yack
0
Nov 27, 2019
hoj
#131 Veš da. Skrivnostni mineral ŠUNGIT. Mineral je skrajno edinstven v svoji molekularni strukturi.
Ščiti pred sevanjem, proti infekcijam, vnetji, alergijami, visokem krvnem pritisku, osteoartritisu, prebavnimi motnjami ter problemih s kožo.
To je najstarejša in najbolj varovana skrivnost sveta.
Šungit se v naravi nahaj samo na enem mestu na Zemlji v zemljepisnem področju Karelia, ki ga z Rusijo deli Finska takoj severno od Sankt Peterburga. Karelijske pečine, so znane kot nanosi Zazhoginsky, ki vsebujejo približn 35 miljonov ton šungita in šungitskega kamenja.
boditevcvetju
#132
Zim Zelen
0
Nov 27, 2019
GOOGLE: 5G med strahovi in interesi

*haapy -
#130 Ali imajo kakšne posebne kapice?
#131
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2019-03-31 15:06:13 (Mar 31, 2019)
Starejša objava Novejša objava
undefined

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

ZADNJE OBJAVE
Katalitska depolimerizacija
Vlak
Recikliranje
ISLANDIJA
Še pomnite tovariše?
KAVANAGH in drugi.......
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj