Članek
KAJ JE TAJSKA MASAŽA
Objavljeno Aug 30, 2013
Tajska masaža kot terapija je sestavljena iz široke palete različnih tehnik in veščin, ki imajo skupen cilj – izboljšati zdravstveno stanje in počutje. Masaža ima dolgo zgodovino v alternativni medicini saj se koristi že na tisoče let na vseh kontinentih sveta.
Je kombinacija masaže, različnih položajev joge in raztegovalnih tehnik. Tajska masaža temelji na pritiskih določenih točk na telesu. Z masiranjem in raztezanjem telesa, napetosti in močne bolečine izginejo. Nadomestimo pa jih z novo energijo in sprostitvijo. Masaža stimulira kroženje krvi in limfe in s tem izboljšuje pretok energije. Tajsko masažo opravimo pri vas doma.

ZA KAJ SE KORISTI TAJSKA MASAŽA?

Danes tajsko masažo najpogosteje koristimo zaradi različnih zdravstvenih razlogov kot npr. lajšanje bolečin, rehabilitacijo športnih poškodb, zmanjšanje stresa, pri nespečnosti, anksioznosti in depresiji, ter kot obliko za splošno boljše počutje in sprostitev.


Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, koža je bolj voljna in elastična ter počutje se nam izboljša. Po masaži smo bistveno bolj sproščeni zato se lažje zberemo za opravljanje napornih psihičnih in fizičnih nalog. Z masažo lahko ponovno doživimo kvaliteten spanec, kar je zelo pomembno za ljudi, ki imajo težave z nespečnostjo.
Privoščite si relaksacijsko oz. sproščujočo masažo (aromatična olja ipd.), ki jo priporočamo vsem, ki si želite sprostitve, ali pa si privoščite terapevtsko masažo (tradicionalna tajska masaža), ki pa je nekoliko močnejša, vendar bo zaradi tega tudi učinek toliko hitrejši in boljši. Vsekakor si po masaži fizično in psihično hitreje opomoremo.

KDO VAS BO MASIRAL?

Masirala vas bo maserka iz Filipinov, z diplomami raznovrstnih masaž iz najuglednejših šol na Filipinih.
Emy ima znanja, sposobnosti in veščine za mojstrsko opravljanje svojega poklica.

Maserke pri masaži koristijo svoje roke, dlani, prste, komolce, kolena in stopala.

KJE POTEKA MASAŽA?

Masaža poteka pri vas doma, vse potrebno za masažo pripeljemo s seboj, vi le najdite čas zase in uskladite termin z nami, za vse ostalo poskrbimo mi!!

BREZPLAČNA MASAŽA - si jo želiš?

Z malo sreče je lahko masaža za vas brezplačna, obiščite našo facebook stran, napišite vaše izkušnje oz. želje glede masaže, delite to s svojimi prijatelji in.........

Cenik masaž

 

Emy Alas Pana s.p.