V soboto, 9. maja, je Shotokan karate klub Bohinj organiziral turnir »Pokal Bohinja 2015«. Nastopilo je 130 tekmovalk in tekmovalcev iz 17 klubov iz Hrvaške in Slovenije. Trboveljski karate so zastopali Eva Kolander, Simona Češarek, Klara Lesar, Laura Božjak, Ervin Salkič, Domen Zidar in Luka Grivec. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Jernej Simerl.

Dekleta so nastopila v katah in osvojila štiri odličja, in sicer Simona zlato, Klara srebrno in Eva bronasto medaljo. Nehvaležno peto mesto je zasedla Laura. Za uspešen zaključek nastopa v katah so poskrbele Eva, Klara in Simona, ki so osvojile zlato medaljo v katah ekipno. Za preostale štiri medalje so poskrbeli fantje v športnih borbah. Ervin je nastopili v dveh kategorijah in v obeh osvojil bronasto medaljo. Prav tako se je na tretje mesto zavihtel Domen. Za zlato medaljo pa je poskrbel Luka.

Naslednji teden čaka tekmovalce Karate kluba Trbovlje nastop na mednarodnem turnirju v Postojni.

REZULTATI:

KATE POSAMEZNO:
Dekleta: 8 – 9 let – absolutni nivo:
1. mesto: Simona ČEŠAREK
3. mesto: Eva KOLANDER
Dekleta: 10 – 11 let – I. nivo:
2. mesto: Klara LESAR

KATE EKIPNO:
Deklice:
1. mesto: Eva KOLANDER, Klara LESAR in Simona ČEŠAREK

ŠPORTNE BORBE:
Dečki: 12 – 13 let – do 45 kg:
3. mesto: Ervin SALKIČ
Kadeti: 14 – 15 let – do 52 kg:
3. mesto: Domen ZIDAR
3. mesto: Ervin SALKIČ
Kadeti: 14 – 15 let – nad 70 kg:
1. mesto: Luka GRIVEC
Jernej Simerl
Tajnik kluba

novica - Mladim Trboveljčanom 8 medalj na pokalu Bohinja - ETV mediji in turizem d.o.o.

V soboto, 9. maja, je Shotokan karate klub Bohinj organiziral turnir »Pokal Bohinja 2015«. Nastopilo je 130 tekmovalk in tekmovalcev iz 17 klubov iz Hrvaške in Slovenije. Trboveljski karate so zastopali Eva Kolander, Simona Češarek, Klara Lesar, Laura Božjak, Ervin Salkič, Domen Zidar in Luka Grivec. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Jernej Simerl. Dekleta so nastopila v katah in osvojila štiri odličja, in sicer Simona zlato, Klara srebrno in Eva - Na najbolj gledani lokalni televiziji v osrčju Slovenije pripravljamo program za vse starostne generacije. Na naši strani http://etv.elektroprom.si/ kot tudi na ETV pa najdete vedno zanimive informacije. Info na 03/56-57-158 ali 041/989-446 ...