G Z

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

ZLOM COVID PREVARE - Nemčija je ustavila vsa ''cepiva'' proti covidu-19, pravi, da niso varna in se ne priporočajo več !!
DAJANA BABIČ V SVOJI OBJAVI "DELITE VSEM, KI SE NE ŽELIJO CEPITI!" ... LAŽE
Po potteh laži DAJANE BABIČ
Vogrin: V Sloveniji imamo dva milijona strokovnjakov za cepljenje
Razkrivamo manipulacijo: kdo v resnici služi s črtami na nebu
NAJPOGOSTEJŠI STRANSKI UČINEK CEPIVA PROTI KOVID-19 JE KOVID-19 - ANTIVAKSERJI NE OBSTAJAJO
O učinkovitosti ivermektina še ni dovolj dokazov
PCT je nezakonit, protipraven in ne upošteva 17. člena uredbe (EU) 2021/953.
Slovenska zdravnica Nada Hiti priznala, da ni opravila raziskave
Izraelske lekcije o "koroni" in cepljenju
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
september 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

DAJANA BABIČ V SVOJI OBJAVI "DELITE VSEM, KI SE NE ŽELIJO CEPITI!" ... LAŽE

G Z
19.09.2021 00:56 (pred 2 dnevoma)

Na živalih ...DAJANA BABIČ LAŽE

Strategija za terapevtike proti COVID-19: Komisija predstavila pet obetavnih terapevtikov

Strategija EU za terapevtike proti COVID-19 danes prinaša prve rezultate z najavo prvega portfelja petih terapevtikov, ki bi lahko bili kmalu na voljo za zdravljenje bolnikov po vsej EU. Štirje od teh terapevtikov so monoklonska protitelesa, ki so pod tekočim pregledom Evropske agencije za zdravila. Preostali terapevtik je imunosupresiv, za katerega je bilo že izdano dovoljenje za promet, ki bi se lahko razširilo na zdravljenje bolnikov s COVID-19.

Komisarka za zdravje in varnost hrane Stela Kiriakides je dodala: „Danes smo naredili prvi korak v smeri širokega portfelja terapevtikov za zdravljenje COVID-19. Čeprav cepljenje napreduje z vse večjo hitrostjo, virus ne bo izginil, bolniki pa bodo potrebovali varno in učinkovito zdravljenje za zmanjšanje bremena COVID-19. Naš cilj je jasen, opredeliti moramo več vodilnih kandidatov v razvoju in do konca leta

NAJPOGOSTEJŠI STRANSKI UČINEK CEPIVA PROTI KOVID-19 JE KOVID-19 - ANTIVAKSERJI NE OBSTAJAJO

G Z
18.09.2021 00:47 (pred 3 dnevi)

Na platformi YouTube prije tjedan dana je objavljen intervju s Mislavom Kolakušićem, zastupnikom u Europskom parlamentu, naslovljen ‘INTERVJU Kolakušić razotkrio pandemiju korone: Politički projekt utemeljen na lažima i poluistinama’. 

Predmetni “intervju” nije objavljen u medijima, već na YouTube kanalu Mislava Kolakušića, a u tjedan dana je video (arhivirano ovdje) pogledan više od 400 tisuća puta te ga je komentiralo skoro dvije tisuće ljudi.

Na početku razgovora Mislav Kolakušić konstatira kako se “cijela pandemijska priča bazira na lažima, neistinama i zabludama u apsolutno svim mainstream medijima”. U razgovoru koji traje 33 minute dotiče se različitih “problematičnih” aspekata pandemije, a nekima od Kolakušićevih glavnih tvrdnji pozabavit ćemo se u ovom tekstu.

O smrtnosti od korone

Kolakušić na početku razgovora navodi kako broj oboljelih i broj umrlih od korone “nema nikakve veze s istinskim brojkama”, a navodi da je to “utvrdio i engleski NHS, koji je utvrdio da najmanje 25

ZLOM COVID PREVARE - Nemčija je ustavila vsa ''cepiva'' proti covidu-19, pravi, da niso varna in se ne priporočajo več !!

G Z
17.09.2021 03:06 (pred 4 dnevi)

CoronaCheck #81

In this week's newsletter, we investigate suggestions that Germany has paused its vaccine rollout, a claim which originated from a series of pandemic simulation videos made by COVID-19 misinformation peddlers.

We also debunk a slew of claims about the safety and efficacy of vaccines, and bring you a fact check on Clive Palmer's claim that WA's vaccine requirements for people travelling to the state from NSW breaches section 117 of the constitution.

No, Germany has not paused its vaccine rollout

Coloured trays lined up with vaccine doses and clothes in them.

Germany's vaccine rollout has continued, with 59 per cent of its population vaccinated.(

Reuters: Hannibal Hanschke

)

A fictitious video reporting a moratorium on COVID-19 vaccinations in Germany has been mistaken by some people online as genuine, fuelling anti-vaccination rhetoric and the spread of misinformation.

The video, produced by the German anti-lockdown political party dieBasis, is part of a fake broadcast series titled "Base camp — A Global Pandemic Exit Exercise".

I

O učinkovitosti ivermektina še ni dovolj dokazov

G Z
16.09.2021 05:13 (pred 4 dnevi)

 
»Ivermektin – neznani junak v vojni proti covidu,« se je glasil naslov letaka, ki ga je uporabnica twitterja na začetku avgusta prejela v poštni nabiralnik. V njem so zagovorniki zdravila ivermektin zatrdili, da je to v primerjavi s cepljenjem proti covidu-19 bolj učinkovito. Navedli so, da že zaužitje ene 12-miligramske kapsule enkrat na teden zmanjša verjetnost okužbe za 90 odstotkov.

Ivermektin se v Sloveniji sicer uporablja na recept za zdravljenje okužb pri ljudeh in živalih, ki jih povzročajo paraziti, so pojasnili na javni agenciji za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP).

Na Pošti Slovenije so za Razkrinkavanje.si pojasnili, da letakov niso raznašali. Avtorji letaka niso znani, kar je v nasprotju s slovenskim oglaševalskim kodeksom in zakonom o varstvu potrošnikov. Na letaku so se podpisali kot »ekipa BIRD Slovenija«, ta pri nas ni registrirana, kratica BIRD pa pomeni britansko združenje za razvoj ivermektina.

V britanski organizaciji BIRD so za Razkrinkavanje.si poja

Po potteh laži DAJANE BABIČ

G Z
15.09.2021 09:50 (pred 5 dnevi)

Širi se Facebook objava s navodnim izjavama Michaela Yeadona

Lik Michaela Yeadona, bivšeg zaposlenika kompanije Pfizer poznatijeg kao protivnika cijepljenja, svako toliko na društvenim mrežama “iskoči” u novoj teoriji zavjere ili dezinformaciji. Ovog puta njegove navodne izjave dijele se po Facebooku u objavama poput ove ispod koja je osvanula na profilu jednog  privatnog korisnika.

Skrinsot Yeadon

Objava je brzo postala viralna pa je tako s navedenog profila podijeljena preko 300 puta. Iako nismo mogli pronaći točan citat kao ovaj koji se navodi u objavi, Yeadon već neko vrijeme daje izjave na sličnom tragu u kojima nerijetko iznosi dezinformacije. Preslušavajući njegove nedavne intervjue došli smo do sličnih tvrdnji.

Tko je Michael Yeadon?

Michael Yeadon je do 2011. godine radio u istraživačkoj skupini za otkrivanje lijekova u sklopu tvrtke Pfizer i bio je potpredsjednik i glavni znanstvenik odjela koji se fokusirao na alergijska i respiratorna medicinska istraživanja. Njegova titula, dakle, nije

Vogrin: V Sloveniji imamo dva milijona strokovnjakov za cepljenje

G Z
13.09.2021 09:41 (Sep 13, 2021)

Pravi, da je med hospitaliziranimi 90 odstotkov necepljenih.Število novih okužb z vsakim dnem narašča, polnijo se bolniške postelje, hkrati pa se zdi, da je odpor proti cepljenju vse večji. Zdravniki opozarjajo, naj ljudje zaupajo strokovnjakom, k temu je v Odmevih pozval tudi strokovni direktor UKC Maribor Matjaž Vogrin.

Kot je povedal, je trenutno v mariborski bolnišnici hospitaliziranih 28 bolnikov, da na intenzivni terapiji pristanejo tudi mlajši od 40 let in da je med covidnimi bolniki 90 odstotkov teh, ki se niso cepili. 

Na intenzivni terapiji so doslej zabeležili le en primer cepljenega, zbolel je za covidno pljučnico. O tem, kako prepričati ljudi, naj se cepijo, je Vogrin, ki med drugim skrbi za slovensko nogometno reprezentanco, v Tokiu pa je bdel tudi nad slovenskimi olimpijci, povedal: 

»Zelo zanimivo vprašanje za zdravnike specialiste. Na tem področju smo se izobraževali šest let na univerzi, nato še šest let med specializacijo, pa vendar se zavedamo, da

Izraelske lekcije o "koroni" in cepljenju

G Z
12.09.2021 00:47 (Sep 12, 2021)

 
Izrael cepljenje

Čeprav je na ravni celotnega izraelskega prebivalstva (starost nad 12 let, ko lahko prejmejo cepivo proti covid-19) precepljenost zelo visoka, imajo v Izraelu avgusta eno od najvišjih pojavnosti novih okužb – več kot sedem tisoč na dan, kar je dobrih 600 na dan na milijon prebivalcev, trend pa je rastoč.

Kako gre to skupaj, če je uradno stališče, da je cepivo najboljši način spopadanja z boleznijo covid-19? Gre, in to zelo dobro, če upoštevamo resničnost in dejstva ter imamo stvarna in uresničljiva pričakovanja.

Imunost, pridobljena s cepljenjem, s časom peša

Ena od velikih zablod je, da cepljenje zagotavlja trajno rešitev. Najvišja raven pridobljene zaščite se pri cepivu Pfizer/BioNTech, s katerim so v Izraelu cepljeni skoraj vsi, vzpostavi v tednu do dveh po prejemu drugega odmerka, nato pa postopoma slabi.

Ni enotnega mnenja, koliko časa po cepljenju je zaščita še dovolj dobra. Pri nas naj bi zeleno potrdilo veljalo osem mesecev, na Hrvaškem 270 dni, v Švici eno polno

PCT je nezakonit, protipraven in ne upošteva 17. člena uredbe (EU) 2021/953.

G Z
11.09.2021 02:19 (Sep 11, 2021)

Kaj pravzaprav pravi 17. člen. Poglejmo ...

UREDBA (EU) 2021/953 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA

In Dajana Babič govori o pokvarjenosti, poštenosti, dobrih namenih. Vsa leta svoje prisotnosti na slovenski blogosferi, LAŽE, MANIPULIRA, PRIREJA, ZAVAJA in SLUŽI na račun naivnosti ljudi, ki jim prodaja svojo paranoično resnico, ki je plod bolne fantazije in lastnih strahov. 

In z vseh portalov je bila zaradi tega odstranjena, blokirana, onesposobljena svojega nadaljnega LAGANJA.

Kot ugotavljajo drugi, s svojo dejavnostjo škoduje ljudem. Javno sprašujem lastnika portala PublishWall, Branka Gabra ...

KOLIKO ČASA BO PUBLISHWALL DOPUŠČAL PRISOTNOST LJUDI; KOT JE DAJANA BABIČ?

Branko Gaber, odgovor prosim ...


Člen 17

Začetek veljavnosti

Ta uredba začne veljati na dan objave v Uradnem listu Evropske unije.

Uporablja se od 1. julija 2021 do 30. junija 2022.

Ta uredba je v celoti zavezujoča in se neposredno uporablja v vseh državah članicah.

V Bruslju, 14. junija 2021


'Nobeno cepivo proti SARS-CoV-2 ne povzroči spremembe človeškega genoma'

G Z
10.09.2021 10:15 (Sep 10, 2021)

 
Že dolgo kakšno dogajanje ni poskrbelo za toliko dezinformacij kot izbruh novega koronavirusa. Širijo se predvsem po družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter in TikTok. 

Eno zadnjih takšnih "obvestil" ljudi svari, da jih bodo s cepivom Moderne, ki spada med obetavnejša in težje pričakovana, spremenili v "GSO-koruzo" – torej v gensko spremenjena bitja, kar ne drži. Je pa velika težava takšnih "obvestil", da avtorji spretno kombinirajo resnična dejstva z neresnicami, zaradi česar ljudje težje zaznajo, da gre za dezinformacijo."Letak" je na Facebooku kot dejstvo delilo že na stotine Slovencev. Očitno vsebuje ravno dovolj "ključnih besed", ki običajno plašijo ljudi – GMO (GSO), čip, cepivo, transhumanizem ... Očitno se je nekdo odločil, da je "dobra ideja" – v že tako nenavadnih razmerah – ljudi strašiti še z dezinformacijami, kako bodo njihove gene spreminjali, kot so spremenili gene precej osovražene gensko spremenjene koruze. 

"Gre za zanimivo kombinacijo dejstev, strokovnih neumno

(Ne)zaupanje v cepiva: ‘Pri znanosti resnica ni nekje v sredini’

G Z
08.09.2021 12:25 (Sep 08, 2021)

(Ne)zaupanje v cepiva: ‘Pri znanosti resnica ni nekje v sredini’
Med glavnimi razlogi za nezaupanje v cepiva je pomanjkanje verodostojnih informacij iz zanesljivih virov, kaže raziskava NIJZ o vplivu pandemije covida-19 na življenje. A te ljudi se še da doseči. Večji problem so majhne, a glasne skupine tistih, ki prav vsak dokaz spremenijo v še eno zaroto, te informacije pa se v današnji ‘infodemiji’ besno in hitro širijo po družbenih omrežjih. Kakšna je psihologinja za razmišljanjem anticepilcev?
Za anticepilce, torej najbolj goreče nasprotnike cepivom, med katere ne moremo šteti tistih, ki so samo skeptični ali zadržani do novih cepiv proti covidu-19, je značilno to, da praviloma ne dokazujejo svojih prepričanj in trditev, ampak breme dokazovanja prevalijo na nasprotno stran. 
Od njih pričakujejo, da njihove trditve ovržejo. "Krivijo cepiva za kopico zdravstvenih težav, od avtizma in alergij, do Downovega sindroma. Od svojih kritikov zahtevajo, da jim dokažejo nasprotno, ko pa jim

Slovenska zdravnica Nada Hiti priznala, da ni opravila raziskave

G Z
06.09.2021 04:55 (Sep 06, 2021)

 
Zdravnica Nada Hiti, ki je pred časom objavila videoposnetek Zamolčane kovine v cepivih, je v postopku preiskave na zdravniški zbornici priznala, da rezultati njene analize nimajo nikakršne znanstvene vrednosti. S tožilcem zbornice sta sklenila poravnavo.

Potem ko je zdravniška zbornica sprožila tožilčevo preiskavo zoper zdravnico Nado Hiti, ki je objavila videoposnetek o zamolčanih kovinah v cepivih, sta tožilec in zdravnica zdaj sklenila sporazum o poravnavi. Ta je vključevala zdravničino pisno izjavo, s katero je priznala, da “ni opravila raziskave, ampak je šlo le za laboratorijsko analizo, za katero ne zatrjuje strokovne neoporečnosti, zato njeni rezultati ne morejo imeti znanstvene vrednosti”. Hiti se je v izjavi tudi distancirala od “zlonamerne uporabe pridobljenih ugotovitev in s tem povezanega nasilja”.

Hiti je sicer junija objavila posnetek, v katerem je zatrjevala, da je v cepivih proti gripi, hepatitisu, covidu in tudi na palčkah za jemanje brisov dokazala prisotnost

Nepravica do necepljenja

G Z
04.09.2021 04:37 (Sep 04, 2021)

 
Pred začetkom cepljenja proti virusni bolezni covid-19 v Veliki Britaniji je britanski premier Boris Johnson podal dve nedvoumni izjavi. Najprej je povedal, da v Veliki Britaniji ne bo obveznega cepljenja, ker da to ni način, na katerega se te reči počnejo na Otoku. Skoraj v isti sapi pa je dodal, da bi se morali po njegovem proti nevarnemu virusu cepiti vsi.V Veliki Britaniji je danes polno cepljenih 63 odstotkov, v Sloveniji zgolj 42 odstotkov državljanov. Pri nas cepljenje prav tako ni obvezno, kar je tudi naša oblast državljanom jasno povedala. In jih ob tem, enako kot Johnson, pozvala, naj se cepijo. A odziv je bil v Sloveniji bistveno slabši.

Ko je britanski premier pojasnil, kako se cepljenja populacije na Otoku ne bodo lotevali – torej da državna oblast cepljenja ne bo naložila državljanom kot obveznega –, je podlago in razloge za takšno odločitev verjetno poiskal v normativnem okviru države, ki jo vodi. Meje posega državne oblasti v svobodo vsakega posameznika

AVSTRALIJA: DRŽITE BLOKADO, DOKLER VLADA NE ODSTOPI po sledeh LAŽI Dajane Babič

G Z
31.08.2021 12:33 (Aug 31, 2021)

Blokade so v glavi Dajane Babič, v Avstraliji jih ni.

So v cepivu našli čip?

G Z
30.08.2021 10:59 (Aug 30, 2021)

 

Ne želim si, da bi zamudili eno najpomembnejših informacij zadnjega časa. Ni treba, da jo takoj vzamete za svojo, samo prisluhnite ji in se potem odločite, kaj boste z njo. Glavno vprašanje bo, ali bo zmožna konkurirati zgodbi, ki jo imate o bolezni covid-19 in cepivu proti njej. Glede na precepljenost namreč izhajam s stališča, da ste do tega koraka, da nastavite svojo ramo, zelo zadržani.Kako oklevamo, da bi stopili po svoja dva odmerka, kaže tudi Eurobarometer, raziskava na ravni Evropske unije, ki je pokazala, da imamo v okviru EU poleg Ciprčanov Slovenci daleč najbolj odklonilen odnos do cepljenja. V anketi se izkaže, da smo prepričani, da so bila cepiva premalo testirana, močno nas skrbijo tudi stranski učinki. Predvsem dolgoročni stranski učinki. Natančneje: skoraj 71 odstotkov Slovencev meni, da bi cepiva lahko imela dolgoročne posledice.

Zanimivo je tudi, da se s trditvijo, da prednosti cepiva še vedno prevladajo tveganja, strinja le 25 odstotkov vprašanih

V AVSTRALIJI SE ZAČENJA - po sledeh LAŽNE NOIVICE

G Z
28.08.2021 02:10 (Aug 28, 2021)

(NADA KOSTIĆ)

Vozniki tovornjakov bodo 31. avgusta ZAPRLI Avstralijo, zato da bodo strmoglavili vlado in ji vzeli oblast. Državljani so pripravljeni in odprti za pogovor o strmoglavljenju vlade in usklajevanju prvega napada.

31. avgusta v torek - tovornjaki iz Avstralije in Nove Zelandije se bodo zbrali in blokirali VSE MEJE, nihče ne bo mogel vstopiti ali izstopiti!

TOVORNJAKARJI PRAVIJO: PRIPRAVITE SI ZALOGE HRANE ZA VSAJ DVA TEDNA, NE BO ŠLO PREKO NOČI, CILJAJO NA DVA TEDNA  ALI VEČ.

Kaj je res?

Krizni pogovori med TWU in Toll niso uspeli

7000 voznikov prevoznega podjetja TOLL, bo v petek začelo stavko, potem ko krizni pogovori med sindikatom za promet in logističnim velikanom niso dosegli dogovora.

24-urna stavka, ki se bo začela v petek, po besedah predstavnika TWU ne bo vplivala na dobavo hrane, cepiv, goriva in medicinskih izdelkov. 

Odločitev za stavko je prišla po mesecih neuspešnih pogovorov in po sesutju pogajalskega sporazuma. Delavci zahtevajo večjo varnost zaposlitve in bo

PCR testi so .zanesljivi.

G Z
15.08.2021 12:44 (Aug 15, 2021)

Kako to vemo?

Medicinski laboratoriji so redko v središču pozornosti, zato je veliko zanimanje javnosti za njihovo delo zelo dobrodošlo, da bi širše prepoznali visoko kakovost dela v teh ustanovah. Mnogi so prvič slišali za mikrobiološke laboratorije, skrite v drobovju zdravstva. Večina je tudi za teste PCR slišala prvič in je želela več podrobnosti o njih. Ti testi sotehnično zelo zahtevni, zato se v javnosti predstavljajo poenostavljene razlage, ki ne prikažejo celotne kompleksnosti preiskave in vseh kontrolnih postopkov pri izvedbi. Vendar so te poenostavljene razlage pri laikih odprle vrata domišljiji in zmotnim zaključkom. Nekaj takšnih napačnih teorij smo ovrgli že v prejšnjem prispevku, vendar sedaj terjajo pojasnilo nove “teorije”, zlasti o številu ciklov testa PCR. Na praktičnih primerih bomo pokazali, da rezultati testa PCR niso lažno pozitivni. Razkrili bomo, od kje izhajajo skepse o lažno pozitivnih rezultatih in kako so bile študije izrabljene in napačno interp

Zdravnica z napadi na cepivo zaslužila 1.400 povprečnih slovenskih plač

G Z
14.08.2021 00:07 (Aug 14, 2021)

 
Ameriški center za boj proti digitalnemu sovraštvu je letos spomladi v obširnem poročilu identificiral dvanajsterico posameznikov (tako imenovani Dezinformacijski odred), ki so najbolj odgovorni za nastajanje in širjenje dezinformacij o ukrepih za zajezitev pandemije in cepljenju proti bolezni covid-19.

Gre za dokument, ki ga odgovorni za javno zdravje jemljejo zelo resno, kar je med drugim postalo jasno tudi prejšnji mesec, ko se je do dvanajsterice omenjenih aktivistov z neprizanesljivo kritiko javno opredelil tudi ameriški predsednik Joe Biden. 

"Teh 12 oseb razširja dezinformacije in s tem škodi ljudem, ki jih poslušajo. Ubijajo ljudi," je bil oster Biden.

Center za boj proti digitalnemu sovraštvu je pozneje izdal še eno študijo, v kateri je pokazal, da samooklicani borci za resnico ter proti tiraniji velikih korporacij in politike s svojim pandemičnim aktivizmom zelo dobro zaslužijo. "Dezinformacijski odred" je v poldrugem letu izrednih razmer, ki jih je ustvaril novi koronavirus,

Mario Fafangel: Kaj pa če … je grška abeceda prekratka?

G Z
10.08.2021 11:06 (Aug 10, 2021)

 
Alfa in omega. Začetek in konec. Grška abeceda. Štiriindvajset znakov. Štiriindvajset priložnosti, da covid-19 pustimo za seboj. Nam bo uspelo?Panteon, Meteora, Zevs, Odisej ali mogoče raje Kratos za digitalno generacijo. Poti, kamor nas lahko popelje domišljija, ko razmišljanje nanese na (starodavno) Grčijo, je neskončno. Neskončno fascinantno. Od 31. 5. je bilo tudi takšno sanjanje okuženo z virusom SARS-CoV-2. Nova nomenklatura Svetovne zdravstvene organizacije. Virus SARS-CoV-2 mutira in se spreminja, kar je pravzaprav naravna značilnost vseh virusov. Nekatere mutacije so za nas nepomembne, druge pa so od te nepomembnosti zelo oddaljene. Če ostanemo pri Grčiji, tudi 42,195 km daleč, tek v Atene prvega grškega maratonca Filipida. Njegov končni izid vsi poznamo. Relevantne spremembe vplivajo na pomembne značilnosti virusa – na potek bolezni in/ali naša orodja za obvladovanje epidemije in njenih posledic. Svetovna zdravstvena organizacija najbolj zas

Mario Fafangel: Kaj pa če … ne kliknem »like«?

G Z
07.08.2021 00:13 (Aug 07, 2021)

 
Odprem Twitter. Udarna novica. Sočna, covid-zarotniška, malce infantilno usmerjena v politične agende, a kljub vsemu ima priokus znanstvenih dejstev. Retvit s sarkastičnem komentarjem in imel bom svojih pet(najst) minut slave. Prst lebdi nad telefonskim zaslonom (vedno upravljam s Twitter računom prek mobilnega telefona), nad znano zeleno ikono s krožnimi puščicami. Odmaknem prst. Ne kliknem. Malo se bom še pozanimal za kaj gre. Malo bom še razmislil o posledicah.Andy Warhol je zapisal “In the future everybody will be world famous for fifteen minutes.” (V prihodnosti bo vsakdo imel petnajst minut slave.) Preroško. Resničnostni šovi, digitalna družbena omrežja, kultura všečkov in preskok s pasivnega uživanja medijskih vsebin na (pro-aktivno) interakcijo in generiranje vsebin s strani uporabnikov. Vloga vsakega posameznika in njegov vpliv na družbeno mrežo so se spremenili. Potencialni domet naših dejanj se je v novi digitalni prispodobi razširil. Znani stric

"Cepljenim se seva delta ni treba bati"

G Z
03.08.2021 04:44 (Aug 03, 2021)

 
Profesor Harald Schwalbe je predsednik mednarodnega konzorcija COVID19-NMR, ki vodi pomembne raziskave pri iskanju učinkovin oziroma zdravila proti covidu-19 in združuje več kot 50 raziskovalnih partnerjev iz 18 držav sveta, tudi iz Slovenije.Z njim smo se srečali ob robu mednarodne znanstvene konference EUROMAR 2021 v organizaciji slovenskega Nacionalnega NMR-centra, ki deluje na ljubljanskem Kemijskem inštitutu.

Profesor Harald Schwalbe je predsednik mednarodnega konzorcija COVID19-NMR, ki vodi pomembne raziskave pri iskanju učinkovin oziroma zdravila proti covidu-19 in združuje več kot 50 raziskovalnih partnerjev iz 18 držav sveta, tudi iz Slovenije. Profesor Harald Schwalbe je predsednik mednarodnega konzorcija COVID19-NMR, ki vodi pomembne raziskave pri iskanju učinkovin oziroma zdravila proti covidu-19 in združuje več kot 50 raziskovalnih partnerjev iz 18 držav sveta, tudi iz Slovenije. Foto: Ana Kovač

Raziskovalno delo prof. Schwalbeja in njegove raziskovalne skupine je

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj