G Z

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Na tisoče starejših ljudi v domovih za oskrbo v VB je bilo evtanaziranih z drogo midazolam - nova reciklaža laži, ki jih širi uroš mozetič
Mešanje pojavnosti in umrljivosti - zavajanje in laganje Dajane Babič
Upiljenci v službi FARMACIJE
Eugen Schwab in lažna slika, ki jo širi Sas vnv
Ali športniki res niso umirali, ko še ni bilo cepiva za covid-19?
Zoran Vujčić - covid19, 5G, Bill Chip Gates, ...
Šokantno: Cepljeni otroci imajo do 500% več bolezni od necepljenih otrok - novi debilizmi dajane babič
Liječnik opisao dramatično iskustvo iz bolnice i poslao poruku antivakserima
Nasprotnike cepljenja lahko prepriča le kazen v njihovih denarnicah
Zakaj ne jem v mcDonald'su. Človeško meso v njihovih izdelkih je bilo resnična težava. - uroš mozetič, ne loči satire od resnice
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Ko tudi Grabovoi odpove

G Z
16.01.2023 18:48 (Jan 16, 2023)

Kar naenkrat ...

G Z
14.01.2023 13:02 (Jan 14, 2023)

Cepljeni proti covidu nikakor ne smejo na magnetno resonanco! - zakaj dajana ni na psihiatriji

G Z
08.11.2022 03:03 (Nov 08, 2022)

Je to res? Ne.

Branko Gaber, ustavi jo, ker te samo smeši.

Covid-19 vaccination does not make MRI scans dangerous

Social media posts claim "electromagnetism" from magnetic resonance imaging (MRI) scans can be dangerous for people who have recently been vaccinated against Covid-19. This is false; medical experts say MRIs pose no such risk, and have repeatedly debunked claims that the vaccines contain magnetic ingredients.
"I am warning vaxxed individuals to avoid MRI scans, especially for the 1st few weeks, as some people have been severely affected by the electromagnetism it produces," says a September 22, 2021 tweet from an account said to belong to a doctor.

"The most severe cases have resulted in the death of the patients," the tweet says.

It is part of a series of inaccurate claims spreading online that seek to link Covid-19 shots to magnetism. But experts say MRI scans are safe following vaccination.

"There is absolutely no data to suggest that MRI scans should be avoided after any

Preveč mladih cepljenih fantov ima težave z erekcijo! - dajano skrbi za mlade fante

G Z
01.11.2022 01:02 (Nov 01, 2022)

Je to res? Ne.

Ravno nasprotno. Covid19 je razlog za omenjene težave, ne cepivo.

Erectile dysfunction, swollen testicles and sperm count after COVID-19 vaccination or infection

One of the most repeated myths of COVID-19 vaccination concerns fertility.

Do the COVID-19 vaccines cause swollen testicles, erectile dysfunction (ED) and lower sperm count? No, but COVID-19 infection can cause each of these issues.

Urologist Chris Deibert, MD, treats ED and other men's health conditions. Here Dr. Deibert walks through the research on men's fertility after COVID-19 infection and, separately, COVID-19 vaccination.

Swollen testicles 

After COVID-19 infection
"A significant percentage of men will experience testicular swelling or swelling of the epididymis after symptomatic COVID-19 infection," says Dr. Deibert.

A recent review of male reproductive health estimates that "10% to 22% of men with acute COVID-19 infection develop orchitis or epididymo-orchitis." Orchitis is the medical term for testicula

Covid iz laboratorija?

G Z
30.10.2022 01:31 (Oct 30, 2022)


No, če bi bil Covid namensko narejen v laboratoriju, za prefinjeno zmanjšanje števila nepotrebnih in preštevilčnih prebivalcev Zemlje, zaenkrat ni upravičil svojega obstoja. Število prebivalcev se ni bistveno zmanjšalo. Umrljivost je premajhna. Kake druge koristi razen finančne, ki jo ima farmacija, in tiste zaradi inflacije, kot posledica dveletne delne zaustavitve sveta, pa tudi ni, sploh ne, za domnevno skupino ljudi, ki naj bi ga po verjetju teoretikov zarote v svet lansirali.Ta skupina naj bi bila privilegirana, tista, ki bo po izumrtju ostalih nadaljevala življenje na Zemlji.
S tem teoretiki zarote ne izumljajo ničesar novega, saj je s preživetjem nadrase in Nitschejevega nadčloveka to v štiridesetih prejšnjega stoletja poskušala narediti že Nemčija. In glej vrag spet odnese šalo! Teoretiki zarote, ki bi z zanikovanjem virusa hoteli postati posebni, tisti ki ne plavajo s tokom, tisti, ki so sposobni pogledati v zamišljeno ozadje stvari, v zakulisje, samostojno misliti, spet ostane

Alex Jones mora družinam ubitih v pokolu na osnovni šoli plačati skoraj milijardo dolarjev

G Z
13.10.2022 09:31 (Oct 13, 2022)

Kdaj bodo po žepu udarili slovenske zanikovalce vsega in podpihovalce sovraštva?


Desničarski provkator služil na račun laganja o pokolu

Jonesu je že avgusta porota v Teksasu naložila plačilo 45,2 milijona dolarjev odškodnine za trpljenje, ki ga je povzročil z laganjem o strelskem pokolu, za katerega je v svoji radijski oddaji trdil, da je izmišljotina levičarjev, ki želijo prepovedati orožje, starše pa je obtožil, da so plačani igralci.

Množični morilec je konec leta 2012 na osnovni šoli Sandy Hook v Newtownu v zvezni državi Connecticut pobil 20 otrok in šest odraslih oseb. Sorodniki ubitih so zahtevali najmanj 550 milijonov dolarjev odškodnine.

Porota na sodišču v zvezni državi Connecticut, le 30 kilometrov od prizorišča pokola, se je zdaj odločila še za znatno višjo odškodnino, ki jo morata plačati Jones in njegovo podjetje Free Speech Systems, pod katerega spada njegova spletna stran Infowars in ki je julija razglasilo stečaj.

Leta nadlegovanj in groženj
V Connecticutu je Jonesa tožil

Nov idiotizem dajane babič

G Z
07.10.2022 10:25 (Oct 07, 2022)

ZELE NSKY VOLOD MYR naj bi pomenil ... 

Je to res? NE

Blodnje Dajane Babič

G Z
24.09.2022 03:24 (Sep 24, 2022)

Se vam še ni posvetilo, da gre za moteno osebo? Lahko pomagam?

Cepivo proti kovidu uničuje naravno imunost, kaže študija NEJM - sas vnv in njegovo nerazumevanje znanosti

G Z
23.09.2022 02:27 (Sep 23, 2022)

Je to res? NE

Vaccine-effectiveness study does not show ‘negative immunity’ or harm to the immune system
September 20, 20222:53 AMUpdated 3 days ago

Social media users are sharing an online article that claims the “COVID vaccine destroys natural immunity” and creates “negative immunity” based on misinterpretation of a recent study in the New England Journal of Medicine (NEJM).

The misleading headline and link to an article published by the Daily Sceptic has been viewed more than 20,000 times on Facebook (here) and has been shared more than 11,000 times on Twitter (here).


Responses suggest that many users took the false claims at face value, including, “I think we already knew this” and “I’d now call this common knowledge” (here) , “OMG - this is beyond horrifying. Why aren't our MSM in all countries screaming out about this...................?????” (here) and “Hence the never ending need for a booster. What a great business model!” (here).
The study by Dan-Yu Lin of the University o

Šok za največjega proticepilca na svetu

G Z
23.09.2022 02:19 (Sep 23, 2022)V podjetju Meta so kot glavni razlog za blokado Children's Health Defense na družbenih omrežjih navedli širjenje dezinformacij, povezanih s cepljenjem in drugimi ukrepi proti širjenju bolezni covid-19. CHD je nenehno kršil pravila Facebooka in Instagrama o deljenju lažnih informacij, zato so bili primorani ukrepati, so sporočili iz podjetja Meta.

Children's Health Defense Force je upravljavca največjega družbenega omrežja na svetu medtem obtožil cenzure in v izjavi za medije izrazil šok nad ugotovitvijo, ker naj bi bili njihovi profili odstranjeni brez predhodnega opozorila. 

Ostali so brez tako rekoč vseh največjih megafonov

Gre za hud udarec organizaciji, katere ustanovitelja Roberta F. Kennedyja mlajšega, nekdanjega okoljevarstvenega odvetnika, ki je svojo kariero pred skoraj dvema desetletjema posvetil sejanju dvomov v učinkovitost cepljenja, je ameriški Center za boj proti digitalnemu sovraštvu lani uvrstil med osebe, ki zaradi razpihovanja dezinformacij ogrožajo prizadevanja za

Odvetnik, ki so mu zaman verjeli mnogi Slovenci, skače z ladje

G Z
16.09.2022 10:25 (Sep 16, 2022)

Odvetnik, ki so mu zaman verjeli mnogi Slovenci, skače z ladje

Reiner Fuellmich je julija 2020, ko so bili ljudje marsikje razdraženi zaradi prve tranše omejevalnih epidemioloških ukrepov, na YouTubu začel razglašati tisto, kar so si nekateri po tihem želeli slišati in so po poplavi lažnih novic na družbenih omrežjih že verjeli: bolezen covid-19 ne predstavlja nevarnosti za javno zdravje, testiranje ne zazna prisotnosti koronavirusa, maske ne delujejo.

Ko je enako začel ponavljati odvetnik, ki je v preteklosti sodeloval v odmevnih sodnih procesih zoper Volkswagen in Deutsche Bank, je iz proticepilske snežne kepe nastala snežna krogla. Fuellmich je izrazil prepričanje, da se je z epidemiološkimi ukrepi zgodil zločin proti človeštvu in obljubil, da bo njegov novoustanovljeni berlinski korononski komite našel krivce.

Tako imenovani koronski komite je na spletu v zadnjem letu objavljal maratonske, občasno tudi več kot šest ur trajajoče razprave, v katerih so voditelji, to sta bila večino č

ALESSIA RAICIU: Veljala je za eno od najbolj nadarjenih košarkaric v Romuniji, zdaj celotna država objokuje njeno smrt - po sledeh dajaninih kretenizmov

G Z
20.08.2022 01:53 (Aug 20, 2022)

What is the cause of death of basketball player Alessia Maria Raiciu – GorjOnline

Hames
2 minutes

Alessia played for several teams from Bucharest, including CS Olimpia Bucharest or Agronomia Bucharest.

Forensic doctors shed light on the shocking disappearance of basketball player Alessia Raiciu, who died on the day she turned 18.

The athlete was found dead in her own home, with no signs of violence on her body.

The young woman would have died in her sleep, she was found breathless on Sunday morning. The girl did not have a life-threatening health problem.

According to doctors, the cause of death is acute pulmonary edema. It is not known what caused this pulmonary edema, the results of the anatomo-pathology and toxicological examination are still awaited.

Acute pulmonary edema, EPA, is a condition characterized by the accumulation of fluids at the level of the pulmonary alveoli, making breathing difficult, by altering the gas exchange at the level of the alveo-pulmonary membrane, whi

ŠE ENA ŽRTEV CEPLJENJA: NAENKRAT NAS JE ZAPUSTIL MISLAV BAGO - dajana in njeni debilizmi

G Z
19.08.2022 04:46 (Aug 19, 2022)

JE LI MISLAV BAGO POČINIO SAMOUBOJSTVO? Otkrivena znakovita poruka na njegovom profilu

3-4 minutes

Objavljeno: 18. 8. 2022 - 17:43

Mislav Bago dugogodišnji voditelj i novinar Nove TV rano jutros je nađen mrtav u Martićevoj ulici u Zagrebu. Zasad nema službenih informacija o uzroku smrti. No vrlo brzo nakon što je Nova TV potvrdila da je Bago preminuo u medijima je počela kružiti informacija da se istražuje mogućnost samoubojstva. Činjenica je da su svi glavni mediji objavili kako je pronađen mrtav u Martićevoj ulici, a ne u stanu u Martićevoj ulici, što je velika razlika.

Neslužbeno se doznaje da je pronađen na ulici u stanju koje sugerira na težak pad. Mislav Bago je navodno skočio s balkona na četvrtom katu.

Dodatnu sumnju na mogućnost samoubojstva dodatno je povećao komentar Maje Sever.

Za Slobodnu Dalmaciju je izjavila: “Sve je bilo normalno. Ne znam što mu se dogodilo. Cijelo smo vrijeme bili u kontaktu. Jučer smo se čuli. Ništa nije ukazivalo na ovo. Oprostite, ne mogu

PROSIM, GLEJTE VIDEO O ZLORABLJANJU KATIE O'BRIEN - pravljičarka dajana babič

G Z
18.06.2022 03:42 (Jun 18, 2022)

Je to res? NE

Kdo je Cathy O'Brien ...

Cathy O'Brien (conspiracy theorist)
Cathy O'Brien (born December 4, 1957) is an American conspiracy theorist and author who claims to have been a victim of a government mind control program called Project Monarch, which she alleges was part of the CIA's Project MKUltra. O'Brien made these assertions in Trance Formation of America (1995) and Access Denied: For Reasons of National Security (2004), both of which she co-authored with her husband Mark Phillips.[1] According to scholars, there is no credible evidence for O'Brien's claims and there are numerous inconsistencies with her story.

Conspiracy theories

In Trance Formation of America, O'Brien claims that as a child, she was first sexually abused by her father as well as by a network of child pornographers. Supposedly, she was then forced by the CIA to participate in Project Monarch, which she claims is a subsection of Project MKUltra and Project ARTICHOKE. According to O'Brien, under hypnosi

HOSPITALIZIRANI PACIENTI NISO BILI ZDRAVLJENI, AMPAK UMORJENI! - debilizmi dajane babič

G Z
17.06.2022 10:38 (Jun 17, 2022)

Je to res? NE

https://healthfeedback.org/claimreview/claim-that-antiviral-drug-remdesivir-killing-people-is-baseless/

Kdo je dr. Bryan Ardis?

Dr Bryan Ardis is not a medical doctor. He is an experienced Chiropractor with years of experience in it.

They do not hold medical degrees but they do have training in chiropractic.

Chiropractors are the practitioners of Chiropractic. Chiropractic is a pseudoscientific alternative medicine that involves the treatment of disorders in the musculoskeletal system. It includes back and neck pain and other spinal disorders.

Chiropractors main activities involve manual therapy, exercise and counselling related to health and life. It basically involves adjustment or manipulation of the spinal system.

ZADNJE RAZKRITJE 80.000 STRANI PFIZERJEVIH DOKUMENTOV JE RAZKRILO - blodnje dajane babič razkrite

G Z
16.06.2022 10:35 (Jun 16, 2022)

Je to res* NE

Pfizer documents do not show that COVID-19 vaccine has 12% efficacy

May 28, 202212:29 AM Updated 20 days ago

Social media users have incorrectly claimed that documents released by Pfizer prove that its COVID-19 vaccine has a 12% efficacy.

The false claim has spread widely across Twitter and on Facebook.

One tweet, which received more than 43,000 likes, said: “Pfizer docs that were released shows a 12% efficacy rate, not 95% like we were told”.

A spokesperson for Pfizer told us that this was false.

The figure appears to stem from a Substack article (https://soniaelijah.substack.com/p/was-pfizers-95-vaccine-efficacy-fraudulent?s=r), which makes the claim that Pfizer documents reveal the efficacy rate of its COVID-19 vaccines is 12% - not the 95% reported in clinical trials.

In the clinical trial, scientists calculated vaccine efficacy using the number of “confirmed” cases reported in the trial.

But in the article, vaccine efficacy is calculated using the number of “suspec

Šokantno: Cepljeni otroci imajo do 500% več bolezni od necepljenih otrok - novi debilizmi dajane babič

G Z
13.06.2022 01:29 (Jun 13, 2022)

Je to res? NE

Kako je potekala njegova raziskava?

Preko spleta, kjer so mu antivaxx starši, pripovedovali zgodbe o zdravstvenih tegobah otrok. Raziskava je nična, saj pri njej ni bilo uporabljene nobene metodologije. Vse je osnovano na ustnem izročilu.

Kdo je Andreas Bachmair?

Andreas Bachmair

Andreas Bachmair is a classical homeopath and naturopathic practitioner with a practice in Kreuzlingen by the Bodensee in Switzerland. The focus of his work for over 15 years has been the treatment of vaccine-related injuries. With over 22,000 participants worldwide – one of the largest studies to document the health of unvaccinated children – this study is currently underway on these two websites.

V samem članku, starem 10 let, do katerega je dajana babič podala povezavo je omenjena tudi 
dr. Tetyana Obukhanych.

Kdo je dr. Tetyana Obukhanych? Ja, prav ste imeli ... antivaxxer.

https://vaxopedia.org/2017/07/30/who-is-tetyana-obukhanych/


PO NESREČI SMO PRODALI 10.000 OTROK ZNANIM TRGOVCEM Z OTROCI - dajana babič, ne neha in ne neha, s širjenjem nebuloz

G Z
11.06.2022 02:01 (Jun 11, 2022)

Je to res? NE

UK government did not admit to selling thousands of children to traffickers

Social media users are circulating posts which claim that the UK government has admitted to selling at least 10,000 children to known child traffickers. This claim is false. A 2017 government report shows that around 10,000 children went missing in one year (mostly for two days or less) but makes no mention of selling children or traffickers.

Posts show excerpts from an online article which links to a 2018 story by ‘YourNewsWire’.

It reads: “The UK government has admitted it ‘accidentally’ sold at least 10,000 children to known child traffickers in the last year alone. Tens of thousands of children mysteriously disappear from government care every year, where they are groomed by sex traffickers, recently released government data reveals.”

In September 2017 the UK government's Department for Education published statistics showing that "in the year ending 31 March 2017 there were 10,700 children loo

Eugen Schwab in lažna slika, ki jo širi Sas vnv

G Z
04.06.2022 03:46 (Jun 04, 2022)

Was Davos Founder Klaus Schwab's Father Hitler's 'Confidant'?

By On 5/26/22 at 10:00 AM EDT

As world leaders meet in Davos, Switzerland, social media users have attempted to create a familial link between the conference's founder, Klaus Schwab, and Adolf Hitler.

Schwab, who was born in Ravensburg, Germany, in 1938 during the Nazi era, has been the target of multiple conspiracy theorists, particularly during the COVID-19 pandemic.

To that end, Twitter and Reddit users have shared claims that Schwab's father, Eugen Schwab, was an "intimate confidant" of Germany's infamous World War 2 leader.

Klaus Schwab

Founder and executive chairman of the World Economic Forum Klaus Schwab delivers a speech at the Congress center during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos on May 23, 2022.

The Claim

The posts shared online in May, 2022, claim Klaus Schwab's father, Eugen Schwab, was a close ally of Hitler, and include a photo of the World Economic Forum leader alongside a man in Nazi

Avstralija - smrti zaradi Covid 19 cepiv

G Z
04.06.2022 03:33 (Jun 04, 2022)

Ker "Sas vnv" meša hruške in jabolke, ter ne loči prijavljenih primerov od resničnih primerov, na kratko ...


Therapeutic Goods Administration (TGA) - "since the beginning of the vaccine rollout to 8 May 2022, almost 58 million doses of COVID-19 vaccines have been given".

The TGA has identified 11 deaths linked to the first dose of AstraZeneca – "eight were thrombosis with thrombocytopenia syndrome (TTS) cases, two were linked to Guillain-Barre syndrome (GBS), and one was a case of immune thrombocytopenia (ITP)".

Razčlenimo ...

58.000.000 - 100%

5.800.000 - 10%

580.000 - 1%

58.000 - 0.1%

5800 - 0.01%

580 - 0.001%

58 - 0.0001%

5.8 - 0.00001%

Antivaxx logika

Prdim, kriva so cepiva. Ne prdim, kriva so cepiva.

Tudi številke za Kanado in Združeno Kraljestvo so zavajujoče in lažne.

V pojasnilo ... TGA je enak VAERS, kamor lahko vsak prijavi stranske učinke cepiv, resnične ali ne, TUDI ANONIMNO. Za VAERS se je že izkazalo, da je bilo veliko število prijavljenih stranskih učinkov lažnih s strani A

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj