Revija Frobes je objavila seznam največjih zaslužkaric med manekenkami v letu 2015 (obdobje med junijem 2014 in junijem 2015). Skupaj so s promoviranjem svojega talenta in lepote zaslužile čez 147 milijonov dolarjev. V galeriji preverite, katerim je letos šlo najbolje.

17. Edita Vilkeviciute 3.5 milijonov dolarjev

Edita (26) je novinka na seznamu. Letos je kariera mlade poljakinje v čistem porastu, saj je podpisala pogodbe z modnimi hišami Roberto Cavalli, Viktor & Rolf, Calvin Klein in H&M.

17. Anja Rubik 3.5 milijonov dolarjev

Anja (32) sodeluje z modnimi hišami Elie Saab, Massimo Dutti, Marc Jacobs in Forever 21. Bila je tudi gostujoča žirantka na oddaji Project Runway. Tudi ona je letos prvič vključena na seznam najbolje plačanih manekenk.

17. Jourdan Dunn 3.5 milijonov dolarjev

Jourdan (25) se je letos prvič uvrstila na lestvico najbolje plačanih, k temu sta zagotovo pripomogli dve obsežni kampaniji, ki jih je opravila za Maybelline in Calvin Klein. Njena najboljša prijateljica je Cara Delevingne s katero imata isti tatu.

17. Kate Upton 3.5 milijonov dolarjev

Kate (23) je bila opažena, ko je plesala v videu, ki je zaslovel preko kanala YouTube. Od takrat je krasila številne naslovnice, zastopa kozmetične in modne linije. Letos je zaigrala tudi v filmu The Other Woman (Druga ženska).

Beri dalje...

Najboljše plačane manekenke v svetu šovbiznisa in mode - Dolg jezik: Elle.si

Revija Frobes je objavila seznam največjih zaslužkaric med manekenkami v letu 2015 (obdobje med junijem 2014 in junijem 2015). Skupaj so s promoviranjem...