Vsak od nas ima lastno pot do sreče; zakaj naj bi nam bilo nerodno zaradi bližnjic, po katerih lahko prej pridemo do nje. Naučite se nakupovanja ustreznih erotičnih igračk in si svoje noči popestrite s posebnim posteljnim družabnikom. Ne bo vam žal.

1. Vzemite si čas, da raziščete ponudbo, ki vam je na voljo.

Na trgu je malo morje erotičnih igračk, zato lahko izbor postane preveč zahteven. Nakup prek spleta vam omogoča pregled ocen in mnenj uporabnikov ter primerjavo cen in seznanjenje z načinom delovanja vsakega izmed ponujenih izdelkov. Prepričajte se na lastne oči in obiščite spletne strani, kot so:diskretno.comsveterotike.sinagajivo.comeroshop.sivenera-shop.com,intimna.si/erotične-igračke.

2. Začnite z malim.

Za tiste, ki erotične igračke uporabljate prvič, je uporaba vibracijskih jajčkov prijeten in nevpadljiv način za začetek eksperimentiranja. Idealni so tudi za predigro in uporabo na zunanjih erogenih conah. Če si želite česa bolj naprednega, pa je razvpiti vibrator Rabbit idealna rešitev za dvojno delovanje, medtem ko so palice različnih oblik znane po tem, da posameznikom ustrezajo za stimuliranje točke G.

Beri dalje...

Kako kupiti pravo erotično igračko? - MišMaš: Elle.si

Vsak od nas ima lastno pot do sreče; zakaj naj bi nam bilo nerodno zaradi bližnjic, po katerih lahko prej pridemo do nje. Naučite se nakupovanja ustreznih...