V tokratni številki se spet poklanjamo novim, svežim smernicam sezone, ki bodo na dušo popihale marsikateri izmed nas.

Naša modna urednica je prefinjeno izluščila tiste modne poudarke, ki nam bodo, hočeš nočeš, zlezli pod kožo, in nam razložila, zakaj ni res, ko se nam zdi, da smo zaradi ponavljanja določenih trendov ujeti v času.

Če ste ena izmed tistih, ki ste to številko nestrpno pričakovali in medtem najbolj aktualne modne novice lovili po spletu, gotovo že veste, da ste s klikom nastyle.com (od leta 1999 vir fotografij z aktualnih modnih revij in modnih recenzij, ki je tudi navadnim smrtnikom dajal občutek, da si modne revije ogledujejo iz prve vrste) preusmerjeni na vogue.com.

Medijski hiši, pod katere okrilje spadata obe, se je zazdelo, da se vsebina prve preveč prekriva z vizijo druge, zato bo v izogib podvajanju ikonski spletni naslov s stilom v imenu zaživel svojo drugo življenje kot e-trgovina, ob tem pa obiskovalcem obljubljajo še več modnih recenzij, instant fotografij s pist, prenosov v živo in drugih vsebin. S tem so pokazali, kako z iskrivo poslovno rešitvijo lahko neprijetno situacijo obrnejo sebi v korist.

Prihajajo torej novi časi, ki pa se v bistvu vračajo k svojim koreninam, in ne mislim samo letnih časov, ki so voda na mlin gospe mode. Ta bo, ne glede na pretečeno zgodovino in razvoj dogodkov v prihodnosti, ostala takšna, kakršna je lahko le ona – modna!

Ob listanju nove številke vam želim veliko užitkov in novih idej,Barbara Sekirnik

Pismo urednice ob izidu oktobrske ELLE - MišMaš: Elle.si

V tokratni številki se spet poklanjamo novim, svežim smernicam sezone, ki bodo na dušo popihale marsikateri izmed nas.