V petek, 2. oktobra 2015, bo za vse ljubitelje bloganja v Grand hotelu Union v Ljubljani potekal vrhunski dogodek, ki bo postregel z najnovejšimi trendi bloganja in dragocenim znanjem o tem, kako pisati uspešen blog.

Za tem poučnim dogodkom stoji Nika Veger, lepotna blogerka s kilometrino in uspešna profesionalna vizažistka s številnimi referencami (TopModel, celovečerni film En Knap, sodelovanje pri hrvaški TV-nanizanki Vila Marija, ličenje za številne modne revije, časopise, videospote in promocijski material estradnikov), ki je v svet medijev stopila prav pri naši založniški hiši Adriamedia.

Sprva je ustvarjala kot vizažistka, nato kot lepotna novinarka, pozneje kot urednica (urednica revije Frizure, lepotna urednica revije Nova), nato pa je več let urejala modo in lepoto za revijo Cosmopolitan. Danes ustvarja svoj blog - beautyfullblog.si, kjer je na voljo ogromno uporabnega branja.

Kot lepotna blogerka s kilometrino v tiskanih medijih se je Nika odločila organizirati dogodek, s katerim želi dvigniti nivo lepotnih blogov in združiti slovenske lepotne blogerke, strokovnjake s področja bloganja ter socialnih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev.

1. konferenca lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUp, bo potekala v petek, 2. oktobra 2015, v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Pišeš blog? Nujno pridi na 1. konferenco (lepotnih) blogerk! (Foto: Profimedia)

Za tem poučnim dogodkom stoji Nika Veger, lepotna blogerka s kilometrino in uspešna profesionalna vizažistka s številnimi referencami (TopModel, celovečerni film En Knap, sodelovanje pri hrvaški TV-nanizanki Vila Marija, ličenje za številne modne revije, časopise, videospote in promocijski material estradnikov), ki je v svet medijev stopila prav pri naši založniški hiši Adriamedia.

Sprva je ustvarjala kot vizažistka, nato kot lepotna novinarka, pozneje kot urednica (urednica revije Frizure, lepotna urednica revije Nova), nato pa je več let urejala modo in lepoto za revijo Cosmopolitan. Danes ji lahko slediš na beautyfullblog.si, kjer boš našla ogromno uporabnega branja.

Kot lepotna blogerka s kilometrino v tiskanih medijih se je Nika odločila organizirati dogodek, s katerim želi dvigniti nivo lepotnih blogov in združiti slovenske lepotne blogerke, strokovnjake s področja bloganja ter socialnih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev.

1. konferenca lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUp, bo potekala v petek, 2. oktobra 2015, v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Beri dalje...

Prijave za 1. konferenco (lepotnih) blogerk odprte! - Novice: Elle.si

V petek, 2. oktobra 2015, bo za vse ljubitelje bloganja v Grand hotelu Union v Ljubljani potekal vrhunski dogodek, ki bo postregel z najnovejšimi trendi...