Lazanja je zagotovo ena izmed kraljic nam bližnje italijanske kulinarike. V poletnem času se na naših krožnikih velikokrat raje kot meso znajde zelenjava in ker je čas bučk na vrhuncu, lahko lazanjo tokrat pripravite v lahkotnejši preobleki. Sestavine: 500 g testenin za lazanjo 1 kg bučk (narezanih na pol centimetrske rezine) 2 paradižnika (narezana na […]

The post IZ KUHINJE ŽE DIŠI: Bučkina lazanja appeared first on Ekoper.

IZ KUHINJE ŽE DIŠI: Bučkina lazanja · Ekoper

Lazanja je zagotovo ena izmed kraljic nam bližnje italijanske kulinarike. V poletnem času se na naših krožnikih velikokrat raje kot meso znajde zelenjava in ker je čas bučk na vrhuncu, lahko lazanjo tokrat pripravite v lahkotnejši preobleki. Sestavine: 500 g testenin za lazanjo 1 kg bučk (narezanih na pol centimetrske rezine) 2 paradižnika (narezana na …