V postnem času, ki bo trajal vse do velike noči, se na naših mizah pogosto znajdejo ribe. Za vas smo tokrat izbrskali okusen istrski recept, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega jedca. Sestavine: 3/4 kg očiščenih sardel bela moka oljčno olje večja čebula, česen 2 dcl vinskega kisa 1/8 l belega vina (malvazija) sol, poper […]

The post Iz kuhinje že diši: Sardele na šavor appeared first on Ekoper.

Iz kuhinje že diši: Sardele na šavor · Ekoper

V postnem času, ki bo trajal vse do velike noči, se na naših mizah pogosto znajdejo ribe. Za vas smo tokrat izbrskali okusen istrski recept, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega jedca. Sestavine: 3/4 kg očiščenih sardel bela moka oljčno olje večja čebula, česen 2 dcl vinskega kisa 1/8 l belega vina (malvazija) sol, poper …