Novinarka Eugenija Carl župana Popoviča toži, ker naj bi jo razžalil, pa čeprav je tudi sama v njeni novinarski karieri marsikoga ne samo razžalila in užalila, temveč celo prizadela do te mere, da se je znašel v vlogi »žrtev« njenih prispevkov. Med njimi je Ljubiša Mihajlovič.

Spomnimo, da je prepoznavna televizijska novinarka in nekdanja Slovenka leta, torej javna oseba,Eugenija Carl v zasebni tožbi zoper župana zapisala, da naj bi »vložila strašne napore«, da županove, po njenem sporne, izjave ne bi prišle do njene 77-letne mame, otrokoma pa je menda morala celo skrivati medije.

Župan Mestne občine Koper Boris Popovič vztraja, da so bile njegove besede daleč od žaljivih, celo nasprotno, po njegovem naj bi šlo zgolj za ponižno in dobronamerno pohvalo. V isti sapi se župan sprašuje, kako se počutijo tisti, ki jih je Carlova v svoji dolgoletni novinarski karieri spravila v zadrego ter jih očrnila in diskreditirala do te mere, da so se znašli v vlogi žrtev njenega poročanja. Ker zaradi ohlapnih zakonskih določil in pasivnosti varuha gledalčevih pravic ti običajno nimajo možnosti, da bi zahtevali javno opravičilo ali prikaz nasprotnih dejstev in zato njihova resnica ponavadi ostane neizrečena, jim na portalu ekoper.si dajemo možnost, da predstavijo svojo plat zgodbe. Zatem, ko smo pred dnevi prikazali primer pristranskega poročanja Eugenije Carl pred lanskoletnimi lokalnimi volitvami, zaradi česar je veliko škodo utrpel tedanji županski kandidat Sebastjan Jeretič, danes objavljamo primer aktualnega vodje inšpektorata Mestne občine Koper  Ljubiše MIhajloviča.

VIDEO: Ljubiša Mihajlovič: »Novinarka Eugenija Carl mi je že ob prvem srečanju dodala predznak nesp

Spomnimo, da je prepoznavna televizijska novinarka in nekdanja Slovenka leta, torej javna oseba, Eugenija Carl v zasebni tožbi zoper župana zapisala, da naj bi »vložila strašne napore«, da županove...