Preverili smo včerajšnje besede župana Borisa Popoviča, da je novinarka Eugenija Carl v svoji dolgoletni novinarski karieri s svojim poročanjem tudi sama marsikoga prizadela. Eden od tistih, ki mu je novinarka storila hudo krivico, je prav gotovo Sebastjan Jeretič.

Medtem ko novinarka Eugenija Carl županu Borisu Popoviču očita, da jo je z izjavami na njen račun razžalil in obrekoval, je župan prepričan, da so bile njegove besede daleč od žaljivosti, celo nasprotno, po njegovem naj bi šlo zgolj za pohvalo. Ker je novinarka v zasebni tožbi zoper župana zapisala,  da naj bi »vložila strašne napore, da županove izjave ne bi prišle do njene 77-letne mame«, otrokoma pa je menda morala celo skrivati medije, se župan sprašuje, kako se počutijo tisti, ki so običajno »žrtve« novinarkinih prispevkov. Ker kljub zakonskim določilom in kljub obstoju varuha gledalčevih pravic običajno ti nimajo možnosti predstaviti svoje plati zgodbe, jim to možnost dajemo na portalu ekoper.si. Prvi med njimi je županov svetovalec in kandidat za župana na zadnjih lokalnih volitvah v Občini Piran Sebastjan Jeretič.

Več v video prispevku:

VIDEO: Sebastjan Jeretič: »Definitivno sem žrtev novinarke Eugenije Carl!« | eKoper

Medtem ko novinarka Eugenija Carl županu Borisu Popoviču očita, da jo je z izjavami na njen račun razžalil in obrekoval, je župan prepričan, da so bile njegove besede daleč od žaljivosti, celo nasp...