Lenti najlepših Koprčanov letos ostajata doma. Miss in mister Kopra 2015 sta domačina, 22-letna Neja Hladnik in Matej Blaževič Zonta. Organizatorka dogodka Barbara Misson je nad letošnjim izborom navdušena.

Neja Hladnik, ki je žirijo prepričala v vseh treh izhodih, je študentka Fakultete za humanistične študije Koper, Matej Blaževič Zonta, prav tako iz Kopra, pa končuje študij na Fakulteti za pomorstvo in promet. Prva spremljevalca sta postala Sara Lukek iz Radovljice in Žiga Pirnat iz Ljubljane, druga spremljevalca pa Pia Golja iz Portoroža in Denis Salkič iz Kopra.

Idilično vzdušje na osrednjem mestnem trgu v Kopru, kjer se je zbrala množica obiskovalcev, so pričarala tudi medijska imena Črt Banko, zmagovalec resničnostnega šova Bar in njegova sotekmovalca Damjan Brajko in Pia Filipčič, ki so skupaj s svetovalcem koprskega župana Markom Vidnjevičem, miss Kopra 2013 Ariano Hodžič in misterjem Kopra 2014 Edijem Mujkičemocenjevali nastope šestih fantov in šestih deklet.

Letošnja miss in mister sta iz Kopra | eKoper

Neja Hladnik, ki je žirijo prepričala v vseh treh izhodih, je študentka Fakultete za humanistične študije Koper, Matej Blaževič Zonta, prav tako iz Kopra, pa končuje študij na Fakulteti za pomorstv...