Župan Boris Popovič je v intervjuju za časopis Svet 24 opozoril, da je veliko senco dvoma na sojenje v zadevi Sermin'g metalo tudi prijateljevanje med sodnico Meri Mikac in notarko Polko Bošković. Spomnimo, da o tem pričajo tudi prisluhi, ki so še vedno dostopni na spletu.

Da je Boškovićeva, ki je kot županova najbolj goreča protikandidatka kandidirala na zadnjih lokalnih volitvah v Kopru, zelo negativno nastrojena do župana Mestne občine Koper Borisa Popoviča, slednja ni nikoli skrivala. Že pred in med samo kampanjo je javno izrekla veliko hudih obtožb in očitkov na njegov račun, posnetki, ki so v javnost pricurljali lani v začetku novembra, pa pričajo o pravem obrazu Polke Boškovič, njenih tesnih prijateljskih povezavah s sodnico Meri Mikac in o nevarnih razmerjih iz ozadja. Posnetki so še vedno dostopni na spletu, mi jih pa znova objavljamo, da si lahko svoje mnenje o celotni zadevi in o “nepristranskosti” sodnice Meri Mikac, ki je župana in soobtožena na prvi stopnji obsodila na zaporne kazni, poleg tega pa jim naložila prepoved opravljanja funkcije, ustvarite sami.

Kdo je avtor devetih krajših posnetkov “Polka Boškovič brez maske”, objavljenih na svetovnem kanalu YouTube ni znano, a vsebina je jasna. Prav vsi posnetki so namreč zelo zgovorni in zbujajo strah ter ogorčenje nad delovanjem našega koprskega sodstva in notarke Polke Boškovič, ki za dosego svojih ciljev, očitno ne izbira prav nikakršnih sredstev.

Poslušajte in presodite sami.

Šokantno: posnetki razkrivajo! | eKoper

Da je Boškovićeva, ki je kot županova najbolj goreča protikandidatka kandidirala na zadnjih lokalnih volitvah v Kopru, zelo negativno nastrojena do župana Mestne občine Koper Borisa Popoviča, sledn...