Predstavitev Kopra v Internationaler Presse Clubu v Münchnu

Mestna občina Koper se je v ponedeljek, 23. februarja, na povabilo generalnega konzulata Republike Slovenije v Münchnu predstavila v tamkajšnjem Internationaler Press Clubu v središču mesta.
Koprska občina se je na ponedeljkovem dogodku predstavila skupaj z Aquapark Hotelom Žusterna in Hotelom Koper pod okriljem Term Čatež. Na dobro obiskanem dogodku so svojo turistično ponudbo predstavili tudi predstavniki Brežic, Maribora in Posočja. Prisotne je v imenu župana Mestne občine Koper, pozdravila tudi Jana Tolja, svetovalka župana. Dogodka sta se udeležila tudi Marta Kos – Marko, veleposlanica Republike Slovenije v Nemčiji in mag. Marjan Kumer, generalni konzul Slovenije v Münchnu. Pri promociji Kopra in njegovega zaledja pa je s pristno in domačo kulinariko pomagala tudi Turistična kmetija Bordon iz Dekanov. Udeležba na tovrstnih predstavitvah pomeni dobro priložnost za promocijo, saj je nemški trg za Slovenijo velikega pomena. Nemški gostje namreč ustvarijo pomemben del prenočitev v slovenski Istri. Glede na dober obisk tako širše javnosti kot tudi nemških medijev, upamo na dobre rezultate v letošnjem letu.

Turizem računa na nemške goste | eKoper

Mestna občina Koper se je v ponedeljek, 23. februarja, na povabilo generalnega konzulata Republike Slovenije v Münchnu predstavila v tamkajšnjem Internationaler Press Clubu v središču mesta. Koprsk...