Članek
Skupina JUB v humanitarnem duhu praznuje svojih 140 let
Objavljeno May 11, 2015

JUB v letošnjem letu proslavlja častitljivih 140 let svojega obstoja. Okrogla obletnica, s katero se lahko pohvalijo redka slovenska podjetja, ima za JUB velik pomen. Okrogla številka kaže na spoštovanje tradicije, zaposlenih, kupcev in okolja.

JUB je kljub negotovi gospodarski situaciji v zadnjih desetletjih beležil stalno rast, večal število zaposlenih in se širil na tuje trge. Predvsem pa je ves ta čas ohranjal tesno vez s kupci, ki so vedno znali prepoznati kakovost JUB-ovih izdelkov in podjetju ostali zvesti. Podjetje je ostalo slovensko, z domačimi lastniki, s svojimi izkušenimi strokovnjaki pa ves čas skrbijo za lasten razvoj. Sedež podjetja se že od leta 1875 nahaja na isti lokaciji, tovarno pa so z novimi proizvodnimi obrati z leti širili, posodabljali in razvijali tudi v sodelovanju z lokalno skupnostjo. Trdna zaveza podjetja ostaja celovit razvoj inovativnih in kakovostnih izdelkov ter storitev, ki jih že tradicionalno cenijo tako domači kot evropski kupci ter želja po ohranitvi zaupanja tudi v prihodnosti.

Okrogli jubilej bodo obeležili s humanitarno noto v krogu tistih, ki so že vrsto let njihovi zvesti kupci. V sodelovanju z zavodom Anina zvezdica bo potekala velika humanitarna akcija, v kateri bo JUB s svojimi izdelki pomagal družinam, vrtcem, šolam, društvom ali tistim ustanovam, ki javnih objektov zaradi finančne stiske ne zmorejo obnoviti sami. Sledili bodo številki 140 - ena družina ali en javni objekt za vsako leto obstoja podjetja JUB. V humanitarno akcijo se bodo vključile še vse odvisne družbe in bo potekala pod geslom "Skupina JUB ob svoji 140-letnici za 140 pomoči potrebnim". Vrhunec dogajanja bo pred iztekom leta, o celotnem poteku akcije pa bo javnost ves čas podrobno obveščena.