Članek
STOPNICE
Objavljeno Jun 12, 2014


Pozdravljeni v tem, končno, bolj svežem večeru! Današnja objava je namenjena temu, da z nami podelite veselje ob novih pridobitvah in novi "osvojeni" stopnički. STOPNICI! 
Če tudi se morda v teh dneh zdi, da smo popustii pod težo neugodnih vročinskih valov vas obveščamo, da skorajda ne mine dan, da bi stali na mestu. Za nami je kar nekaj predstavitev v medijih, pridobili smo stran na PublishWall, čakamo še na eno spletno stran, o kateri bomo spregovorili v eni izmed naslednjih objav. In res z veseljem smo pozdravili odločbo, v kateri so nas obvestili, da smo tako tudi uradno postali DRUŠTVO ZA POMOČ OSEBAM S POSEBNIMI POTREBAMI ; skrajšano, kot smo res srčno želeli- DRUGI DOM. Seznanili smo vas z izvoljenimi člani, ki se bomo vsak po svojih močeh trudili delati v dobrobit društva na različnih področjih in opravljati naloge, ki smo si jih zastavili pri sprejemanju statuta. Le ta bo viden na naših spletnih straneh in se boste z njim lahko podrobneje seznanili v naslednjih dneh. 
Današnja in še zelo sveža pridobitev je odprt račun DRUŠTVA DRUGI DOM. Povabim vas, da se nam pridružite in se včlanite v društvo, ki bo v prihodnosti zagotovo prineslo veliko sprememb, novosti , drugačnih in humanejših pristopov tako v odnosu, kot tudi pri zagotavljanju lepše prihodnosti ljudi, ki jim je življenje namenilo nešteto preprek. PONUDIMO JIM ROKO ! 



A vsi ki ste z nami, ste to tako ali drugače že storili. Razumete in podpirate naše poslanstvo, za kar vam prisrčna HVALA. 
Bili smo "prazen" list papirja. Vsaka črka, beseda, objava je resnično življenje ljudi, ki bodo nekoč sami in prepuščeni usodi. NE DOPUSTIMO, da se o njihovi prihodnosti odločajo tisti, ki zgodb Filipov, Nejcev, Mojc , Markov.... - NE POZNAJO in so pozabili, da je smisel in pravica slehernega izmed njih , da tudi po smrti svojih staršev ohranijo DOM... Vaša pomoč pri "gradnji" je neprecenljiva. Le tako zmoremo naprej in gor.. Kjer ni dvigala:::: SO LE STOPNICE, DAN ZA DNEM IN VEDNO ZNOVA.. 
Z vami Andreja