Drugi Dom

Prijatelji (13)
Alja Plajnsek
Dušan Mirić
Bojan Mehle
Klavdija Hiti
Branko Gaber
Lea Bevčič
Matic Munc
Lili Remec

O zidu:

Lastnik zidu: Drugi Dom

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 15.05.2014 11:57 (May 15, 2014)

Ker je minilo že nekaj mesecev, sem se odločila za ponovno, kratko predstavitev.
Sem idejna ustanoviteljica skupnosti DRUGI DOM. Uradno stran sem z obilo strahu odprla v mesecu februarju. Stran je stekla in danes beležimo že skoraj 4000 ljudi. Za stran kot je naša, je to velik uspeh. Tako drugačni smo. In razen drugačnosti , obilo optimizma, volje in poguma, vam ne moremo ponuditi ničesar. Skupaj z vami bomo gradili lepši jutri naših BORCEV. Gradili dom za čas, ko bo mamica zvezda na nebu. Zdaj že veste, da je to naše GLAVNO VODILO! 
Moje ime je Andreja. S 16 letnim sinom Filipom živim v prelepem zdraviliškem mestecu Laško. Filip je slep, ima cerebralno paralizo in avtizem. Rojen je v petem mesecu nosečnosti, natančneje 24 tednov in 5 sedmin. Ob rojstvu je tehtal 600g in jih 100 še izgubil. Filipov svet je svetal, prepoln glasbe, smeha in veselja do življenja. 
O sebi lahko povem, da se rada in veliko smejem. Povem tudi, da zelo rada in veliko razmišljam. In povem, da bi vsaj moji bližnji želeli, da razmišljam manj.Poklicno sem delala z mladostniki in moram povedati, da mi je delo z njimi odprlo premnoga obzorja, s katerimi lažje razumem in dojemam svet okoli sebe. Hvaležna sem za to izkušnjo.
Rada imam živali. Moja družinica sta tudi zajček Roni in enooka psička Luna. Z veseljem in veliko ljubezni sva ji ponudila novo priložnost- ponudila - DRUGI DOM..
Zdaj ste prepoznali bistvo. Poleg iskrene in nesebične ljubezni, je DOM moj SMISEL. Pa če tudi streha pušča..Pa če tudi je miza majava in sedala stola obrabljena. Dom so vsi tisti, ki me nestrpno pričakujejo. In dom so tisti, ki jih nestrpno pričakujem jaz. 
Na naši strani boste spoznavali svet drugačnosti. To je pisan svet. Vsako jutro v drugačne barve "ujet". Veliko vam imamo povedati.

P.S. Izvoljeni člani, ki so prevzeli funkcije in odgovornosti v društvu še ne vedo, da jih bom vljudno prosila, da se predstavijo v naslednjih objavah. In če ne, jih bom predstavila jaz. Uh, kako dolgočasno.    Napišem stavek, ali dva.. Pa mirno noč ali dobro zgodnje jutro vam želim
Andreja
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj