Članek
Olimpijski utrinki oz Soči požar report št. 2
Objavljeno Feb 19, 2014

1.       Antikorupcijska komisija je v iskanju samsebe odkrila, da je bil rezultat v hokejski tekmi med Slovenijo in Švedsko, zrežiran. Sledi vodijo do vrha Slovenske vlade in med navzrkižnim zaslišanjem je minister za finance priznal, da je znesek za podkupnino manjši in manj obremeni državni proračun kot pa nagrada, ki bi jo vlada v primeru zmage, morala izplačati vsem članom Slovenske hokejske reprezentance.

2.       Dr. Kocjančič je presegel samega sebe in svojim odličnim rezultatom danes dodal še 2x po 3 šopke v »prime time« terminu gledanosti. Ko se vrne iz Sočija, bo napisal svoje spomine, ki jih bo Martin Scorsese prenesel na filmska platna. Dr. Kocjančič je med današnjim intervjujem medijem zaupal, da se bosta knjiga in film imenovala: »Cvetje v jeseni 2«.

3.       Govori se, da je Vanessa Mae zahtevala povračilo denarja od Smučarskega centra Krvavec, kjer je dosegla svojo olimpijsko normo, a ji je odvetniška hiša Čeferin & Sinovi, na osnovi uvrstitev Slovenskih športnikov dokazala, da »pianissimo« ne izpade enako pri violini in pri smučanju.

4.       Predsednik mora oddrsati polnih 10 ur. Ker je človek z izrazitom slogom in smislom za estetiko, bo 10 ur zadosten pokazatelj, če bo Slovenska reprezentanca, na naslednjih olimpijskih igrah, bogatejša za predstavnika v umetnostnem drsanju.

 

Kakšne kacade, ej!

hahahahaha