Članek
EURO-SONG resnice
Objavljeno May 11, 2014

1.       Na Eurosongu so končno zmagali tisti, ki verjamejo v prihodnost miru in svobode in ki pravijo: »Mi smo enotni in - neustavljivi smo!« In ki verjamejo, da je drugačnost lahko tudi lepa oz. društvo za osvoboditev ženske izpod primeža depilacije, ker urejeno poraščene noge so enako lepe kot urejeni brki in brada.

2.       V sinočnjem večeru se je dokazalo, da ženske in moški so v resnici res enakopravni, ker tako eni kot drugi ugotavljajo, da hoja v štiklah in pilotiranje vlečke nista lahka vsakodnevna naloga. Če moraš zraven pa še predstavljat svoj narod, je pa sploh zafrknjena.

3.       Po sinočnjem večeru Schauma že pospešeno razvija nov produkt: Linijo šamponov za nego brade in govori se, da se s Heidi Klum dogovarjajo za promocijo, kjer nameravajo posneti niz reklam, kjer Heidi izstopi iz letala naravnost v nevihto z močnim vetrom, pogleda globoko v kamero, se nasmehne, se s prsti nežno poboža po bradi in reče: »To nisem jaz, to je moja Schauma!«

4.       Je uradno potrjeno. Za Eurosong moraš imeti najprej jajca, da kot prvo, se sploh upaš dati v zobe, a za zmagat, žal samo dober glas ni dovolj, za to moraš pa imeti tudi joške.

5.       Epilog: Na Eurosongu je najbolje končati kot drugi. Tako si lahko prepričan, da v življenju furaš neko normalno in sredinsko utečeno življenjsko prepričanje, ti vsi čestitajo, da si bil ful dober in te nihče ne preklinja, ker bo zaradi tega moral žrtvovati eno delovno soboto, da se družbeno odgovorno Eurosong tudi plača.

Eurosong je sredstvo za poneumljanje folka dragi moji ne nasedajte medijski propagandi ta zmaga je predvsem zmaga NWO in njihove mind control.(kontrole uma) Verjetno ste že opazili, da se že vrsto let v vseh medijih promovira istospolnost, razne parade ponosa, povsod po svetu se forsira, tudi pri nas, da je normalno, da ima otrok dva očija, (pri nas so to uvedli celo v čitanko za prvi razred) Otroci postajajo produkti, igrače genetikov, ki vam, če imate denar naredijo otroka po želji, od oploditve jajčeca do donošenja nekje v Indiji. Vseveč je nadaljevank in filmov o istospolnosti, gre za načrtno medijsko sesuvanje družine kot osnovne celice, za popolno demoralizacijo družbe in za svetovno proizvodnjo zombijev in zombizma.

Drsalka, o lepo. :)