Deja Zu

Prijatelji (7)
Andrejka Kresal
Nenad Vladić
Danijel Golobič
Čebelarstvo Kokl
Dejan Kutić
Evelina Donko
Branko Gaber
Spremljevalci (11)
Maxan Maxanfx
Naprimer Janez
Nenad Vladić
Valter Purger
Liza Whiteapple
Tatjana Gornjec
Andrija Despot
Evelina Donko

Kategorija: Moje.misli

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Priprave na jesen
Smo pozabili na sanje?
Angelček na steni
Sporočilo tedna - Razumevanje
Eno leto nazaj
Hvala, ker si
Vidim dobro
Modre oči skupaj držimo
Kompas, ki ne kaže severa
Dihaj, predihaj
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2021
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Človeško

Deja Zu
20.07.2014 21:35 (Jul 20, 2014)

Vso to čustveno breme človeka izmuči. Pa naj se še tako pretvarjam. Jok človeka izmuči, žalost tudi. A najpomembnejše je, da sem si dovolila, nisem potlačila, in sem izrazila svoja čustva. Čeprav noben predmet ni bil varen pred menoj in so vsi pristali na tleh, tudi kozarec ni bil razbit zaman, tudi boleča roka od udarcev v les je kasneje privedla do olajšanja. Ko so stekle še zadnje solze (vsaj tako se mi je zdelo), sem utrujena legla in se izklopila iz tega sveta. Dobesedno. In moje želje so bile: "Bog, lahko me vzameš Domov, I quit the world today (ali za vedno)."

Po nekaj urnem spancu sem se zavedala, da sem še vedno tukaj, ker pač ni bil moj "srečni" dan za odhod in se odločila sem si, da si dam še eno šanso. Že tisočo ali katerokoli po vrsti, ker nisem štela. Pred spanjem sem spet jokala. Toliko o zadnjih solzah. Jok je bil pač tako človeški in normalen v tem trenutku. Razbremenil mi je srce za kakšnih 50 kilogramov. Priznala sem si, da sem vseeno le človek in da je normalno čuti

Smisel življenja

Deja Zu
01.07.2014 22:23 (Jul 01, 2014)

Sestavljeni smo iz telesa, uma in duše. Naše misli ustvarjajo, vse okoli nas je odsev nas, našega delovanja in prepričanj. Ves svet je naša kreacija, Bog nam je v roke položil svobodno voljo in skozi nas izkuša tudi on. Naša duša se inkarnina v točno določeno telo, okolje, v osebo s točno določenimi vzorci in dušna pot je pred rojstvom jasno začrtana. S svobodno voljo pa potem ali hodimo po dušni pot, gremo po še (naj)daljši poti ali pa popolnoma zgrešimo dušno pot. A še vedno nobena pot ni napačna, vse so v skladu z našo vibracijo, kakšne izkušnje potrebujemo itd. ... tako, da se v slehernem trenutku vedno odločimo prav.

In naše telo, oh, kako lep napreden stroj imamo, eden najnaprednejših, ki jih obstaja. V našem telesu se naenkrat odvija na tisoče funkcij, imamo izjemno moč samo regeneracije, naše telo nas ponese praktično kamorkoli in ravno tako je hitro prilagodljivo. Nobeno drugo bitje nima takšnih orodij kot jih imamo prav mi, ljudje. Če ne bi bili narejeni za samostojno ustvarj

Vidim dobro

Deja Zu
15.06.2014 22:16 (Jun 15, 2014)

Vidim dobro v ljudeh, v njihovih pogledih in nasmehih.

Vidim dobro v naravi, polna je obilja in miline.

Vidim dobro v namenih in dejanjih, četudi mogoče niso včasih najboljša, mogoče pa boljše ne znajo.

Vidim dobro v sebi, kajti vse okoli mene je samo odsev notranje Svetlobe in Ljubezni.

Informacijski detox

Deja Zu
01.04.2014 20:01 (Apr 01, 2014)

Ne gledam, ne poslušam in ne berem novic. Že kar nekaj časa. Lahko govorimo že o letih in iskreno, nič mi ne manjka in nič ne zamujam. Če kakšna novica pride do mene, vem, da sem jo slišala z namenom in jo sprejmem. Običajno so to novice o naravnih nesrečah in tako vem, kaj narediti - poslati zdravljenje, za ostale prosim in vizualiziram ugodne razrešitve.

Saj samo gledanje novic še niti ni tako napačno, samo, kaj ko se vrti vse okoli negative, kdo je kaj naredil, kaj kdo ni naredil, kako smo pogubljeni, kako ni služb, kako ni ničesar ... novice niso nič drugega kot skupek napihnjenosti, laži in dramatiziranja. Believe me - študirala sem medije. In to še ni vse, ljudje radi razpravljajo/mo o teh novicah in posledično širijo/mo negativno. In ker si sami ustvarjamo svojo realnost, kaj dobimo? Še več tega! Kajti vse se zrcali - v naravi, odnosih, politiki, financah ... Idioti okoli tebe :). Ja, VSE se zrcali.

Kajti najlažje je kazati s prstom in reči, kdo je kriv in kaj bi bilo potrebno n

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj