Članek

Prisilno cepljenje v DU - SLO 2021

Kako kriminalisti zbirajo informacije pri pričah? Tako, da jim razlagajo o prijavitelju in drugih pričah.

Nisem pričakoval da bo celo kriminalist poskušal vplivati na priče v kaznivem dejanju umora po ...

Objavljeno Nov 21, 2022

Sprašujem se, kaj je razlog, da je policist pri zbiranju informacij o prijavljenem kaznivem dejanju priči pripovedoval o prijavitelju (meni), ki je( sem) ravno tako priča v tej zadevi. Že samo razkritje identitete prijavitelja bi lahko pomenilo vplivanje na pričo v dani situaciji. Dejanje tudi dejansko že ima vpliv na pričo, ki jo je policist kriminalist spraševal (morda o prijavljenem dogodku in) o prepričanjih in stališčih žrtve verjetnega KD.


Sprašujem se, kaj je bil motiv policista-ov za tako ravnanje in kaj bodo počeli z ostalimi pričami. Tudi ni povsem jasno, ali informacije resnično le zbirajo, ali jih tudi delijo z nekim namenom? Takšne raznovrstne sporne prakse Policije sem že 13 let doživljal v zadevi "motokros in gorska kolesa v vsako slovensko vas in gozd s kohezijskimi vlaganji in propagiranjem gozdnega turizma na slovenskih fakultetah, zavodih, klubih in društvih". Zagotovo si na Policiji in na Tožilstvu ne želijo ugotovitve še tretjega dogodka sumljivega pristranskega postopanja v zadevi prijave kaznive medicinske prakse, ki spominja na povojne nürmberške procese. Zagotovo se bom tej zadevi posvečal dokler bom živ.


Enako kot psihopatskemu služabniku davoške parazitske kmetijske politike - vinskemu inšpektorju - tudi obema organoma sporočam, da bodo nižje kazni, če mene ubijejo, kot pa če to ravnanje kolaboracije v genocidu nadaljujejo. Vsako dejanje nadaljnjega poskusa izčrpavanja mene kot prijavitelja KD, z opustitvijo uradnega dejanja in nato še z vplivanjem na pričo v specifičnih življenjskih okoliščinah, v obeh zadevah šteje kot dokazno gradivo kolaboracije slovenskih državnih organov v masovnem globalnem genocidu - v teku. 

scan_dopis_objava.pdf