Članek
majske aktualnosti
Objavljeno May 12, 2016

fuzbal - dajte no, so podkupovali, niso podkupovali, kaj je točno definicija podkupovanja,... NORMALNO da je vse čist sporno. noben šport že najmanj desetletje, dve ni več niti pošten niti zdrav.  pa koga sploh briga pripadnost, če je v igri denar. no ja, saj sem pa tja že koga, ki ima potem največ problemov sam s sabo, a večine ne premakne nič. dej keš, vse bomo zrihtali, dej "zdravila," bomo boljši, če smo boljši je več keša. poglejte si te vrhunske športnike po končani karieri, kater je brez računa v oazah, pa kater je zdrav?! 

volitve v ameriki - čeprav se zdi, kot da obstaja neka izbira in nek boj, temu ni tako. za hilari vemo, da je v krempljih tega in onega, podobno kot njeni predhodniki, torej nekih sprememb tukaj ne bo. trump je navidez kao neodvisen, a ima v bistvu isto (finančno) ozadje + da vemo, da mu je pač motiv denar pa moč, prestiž, funkcija. politike bodo vodili drugi, isti kot do sedaj, industrija. torej, fajt je fake, odločitev pa samo navidezna (kakor pač v "demokracijah" je). pa da nebi kdo slučajno mislil da je pri nas, na stari celini kaj drugače... zmagala bo hilari (če seveda berni ne rastrga, kar je vedno manj verjetno) in sicer zato, ker je dejstvo, da nihče ne more bit predsednik ameriški, če nima glasov manjšin (črni, rumeni, ex indijanci, geji,...), če mu bodo dali pa te glase, potem ga naj pa kr majo idioti!  

IBM - naj si kar majo teh nekaj služb. oni bi visoko strokovne kadre, računalničarje, s prfektnim znanjem 3 tujih jezikov, ki bi jih plačali cca 1.300 neto, pa še za vsakega bi 8.000 EUR od države, pa davčne ugodnosti... tak kader ima pri nas, pri naših podjetnikih, domačih klenih sluvencih najmanj duplo plačo, pa vsi davki so redovito plačani, fakin IBM, valjda pakiji več nočejo delat za ta denar, pa so pršli malo nas balkance fukat v glavo.

evrovizija -  okej, sej če se čmo za trenutek pretvarjat da je vse super, pa kul, pa da gre dejansko za glasbo, naj bo, ko je glih maj, pa dež, pa to...

protiraketni ščit v romuniji -.okej za polnit vrstice medijev, sicer nič pomembnejšega na nobeni strani, razn tega da smo totalne pičke, ker nam tle čikn laufa neke svoje ščite, majke mile

prihod prvih beguncev iz solidarnostne sheme v Slovenijo - zadnji čas, čeprav absolutna farsa, še vedno boljše kot nič, ker pač LJUDJE!