Članek
PSI LAJAJO, KARAVANA GRE NAPREJ
Objavljeno Jul 08, 2015

še najbolj od vsega mi je zanimivo to, kako ljudi, ki so kritični do "Sirizine" ideje o rešitvi, zdej vsi napadajo z leve in z desne.

a smo že pozabili, da smo sami ponižno sprejeli vsa ta ista "priporočila" trojke, pa ni nihče resno pozival h kakšni resni revoluciji?! menda nam gre zdej celo počasi na boljše. ...
če sem čist brutalno enostaven; takrat smo trošili preveč, sedaj trošimo manj, skoraj toliko kot "ustvarimo." živeli smo nad svojimi zmožnostmi, na krilih poceni denarja, ki pa, kot vemo, vedno presuši.

kapitalizem je globalna realnost, kateri je podrejeno vse. pot iz nje vodi preko milijarde trupel. hitrih rešitev ni, prav tako, kot do stanja, v katerem smo se znašli nismo prišli v parih dneh, mesecih, letih.

cel svet troši preveč, predvsem pa mi zahodnjaki. vsak od nas, slovencev, tudi tisti najbolj eko, bio, samozadostnih, živi, v povprečju, nad vrednostmi, ki so vzdržne glede na zmožnosti planeta, pa še kr jokamo, kako nam je slabo, bog ne daj, da bi se čemu odpovedali.

in ne, nisem desničar, ne liberalni kapitalist, nisem ne "moderni center," prav tako pa tudi nisem slepi sledilec (izbranih) medijev in ideologij, ampak si trudim ustvariti svoje mnenje, ki je, kakršno je. menda smo v demokraciji.