Članek
Iz knjige Usodna energija: počutila sem se kot mlekarica, ki jo bik neusmiljeno naskakuje
Objavljeno Nov 18, 2020

Odlomki iz knjige Usodna energija:

Pri zakonskih obveznostih pri seksu, vsaj tako sem jih jemala, kot šoloobvezne, je bilo tako, da ko je on zahteval, sem razprla noge in počakala, da mu špricne vame, dokler mu klin ne pade. No, zdaj ni bil več klin, zdaj je bil že viseča mreža z avokadovimi peškami. Sama orgazma nikoli nisem doživela, slišala pa sem, da obstaja in da nekatere sošolke res uživajo v tem do onemoglosti. Imela sem jih za nezemljanke, saj mi to preprosto ni bilo logično. Iz dna duše sem sovražila seks z vsako dolžnostjo bolj.

Mož je celo zahteval, da gledam celoten proces ob vsakem njegovem kopanju, umijem njegove avokadove peške, jih namilim in gnetem skupaj z njegovim visečim dingotom. Zame je bila to muka jezusova in toliko kot sem sovražila ta opravila, toliko sem se umikala od njega. Njegov urnik naskakovanja je bil tri- do štirikrat tedensko in v pozi od zadaj sem se počutila kot mlekarica, ki jo bik neusmiljeno naskakuje in mu je vseeno, ali je črna ali bela. Trajanje tega procesa je bilo dve do tri minute, ampak meni se je zdelo kot večno trpljenje, zato sem vmes gledala na uro in razmišljala, kaj vse imam za postoriti. Samo, da nisem tukaj in zdaj. Večkrat me je vprašal, ali uživam tako kot on, zato sem hlinila in se oglašala kot ovca, preden jo dajo na raženj.  

V

Mož me nikoli ni stisnil k sebi, nikoli me ni božal in strastno poljubljal, med nama ni bilo kemije in ognja. Vizualno sva bila oba lepa, ampak ničesar drugega med nama in v njem me ni privlačilo na nobenem nivoju. Nikoli mi ni rekel, da me ima rad ali da me ljubi. Imela sem veliko željo po vsem tem, pa vendar sem se sprijaznila, da so to samo utvare in da so nezemljanke verjetno vse to doživele na drugih planetih.

Vir: https://www.zalozba-planet.si/index.php?module=blog&op=show&blogID=1232