Članek
Iz knjige Usodna energija: kako je možno, da sem šele pri teh letih doživela seksualno prebujenje?
Objavljeno Nov 12, 2020

Odlomki iz knjige Usodna energija:

Moje življenje se je čez noč spremenilo. Postala sem odprta do vseh ljudi, okolice, dogajanja. Prepevam, se smejim, z lahkoto komuniciram s tujci. Poslušam glasbo, plešem brez forme, sama sebe zabavam, imam odprto srce.

To je moje telo, ki sem ga zatrla do suhega. Toda sedaj je vzburjeno vsak dan znova na nov način. Ne morem ga več umiriti, niti tega ne želim, vse, kar si želim, je: »Hočem še in še.« Moj spolni nagon je tako močan in če samo pomislim nanj, v sebi začutim neomejene možnosti, neomejen izvir orgazmov.

 

Kako je mogoče, da si ga tako močno želim? Sem postala obsedena s seksom? Zagotovo ne. Če bi bila, bi si želela seksati še s kom drugim, v vmesnem obdobju, ko čakam nanj. Toda v meni se prebudi neobvladljiva pohotnost samo ob njem. Neverjetno podžiga v meni željo po mesenih užitkih. Vulkan v meni tli in bruha vsakič močneje.

Noro uživam v trenutku. Prijateljice me sprašujejo, kaj se dogaja z menoj, da sem tako srečna in pozitivna. Se mi na obrazu vidi, da doživljam močne in sladke orgazme? Zdi se mi, da niti v sanjah ne bi pomislile, da se mi to resnično dogaja. Kako bi prebledele, če bi izvedele, da je to trideset let mlajši moški.

Ko je odšel, sem se ponovno spraševala, kako je možno, da sem šele pri teh letih doživela seksualno prebujenje. Zakaj mi to ni uspelo v zakonskem stanu? Za srečo ni potreben zaklad. Potrebuješ le nekoga, ki te bo imel rad.

Vir: https://www.zalozba-planet.si/index.php?module=blog&op=show&blogID=1230