Članek
Neverjetno, kako se nekateri zdravniki maščujejo staršem, ki povedo, da je njihov otrok utrpel poškodbe po cepljenju
Objavljeno Nov 26, 2019

Ugotovili so, da so nekateri ljudje, ki so utrpeli paralizo po cepivu proti steklini, izdelanem iz možganskega tkiva, razvili protitelesa na lastne možgane. Ta protitelesa plavajo v krvnem obtoku in lahko sprožijo napad na človekove možgane. Prejemnikom cepiva, ki kot sestavino vsebuje možgane, ne povedo, da cepivo vsebuje možgane.

Tudi dojenček, ki je povsem zdrav in se je rodil v družini krepkih ljudi, lahko zaradi cepiva tragično utrpi hude posledice. British Medical Journal dokumentira primer fantka, ki izhaja iz družine brez zgodovine česar koli, fantek je bil do prvega odmerka cepiva DPT v starosti osem mesecev povsem zdrav, cepivo pa mu je povzročilo globoke poškodbe možganov.

Ena od škandaloznih značilnosti pojava smrti v zibelki je, da veliko smrti novorojenčkov, ki so precej očitno povezane s cepivi, na mrliškem listu označijo kot SIDS (Sindrom nenadne smrti dojenčkov). Zdravniki to počno namerno, da skrijejo dejstvo o smrti, povezani s cepivom.

Leta 1988 je imela najvišjo stopnjo smrti v zibelki na svetu Nova Zelandija. Dojenčki so cepivo DPT dobili že pri rosnih šestih tednih.

Nekateri zdravniki se maščujejo staršem, ki povedo, da je njihov otrok utrpel poškodbe po cepljenju. Cepljenje včasih povzroči možganske krvavitve. Kadar se to zgodi, zdravniki v večini primerov ocenijo, da za krvavitve ni nobenega vzroka in je le naključje, da je do tega pojava prišlo kmalu po cepljenju. Včasih pa se zgodi tudi drugače, zdravnika razjezijo trditve staršev, da je vzrok cepivo, zato se starše odloči kaznovati. Zatrdi, da so krvavitve morale nastati kot posledica fizične zlorabe otroka.

V Wellingtonu na Novi Zelandiji je svojega s cepivi poškodovanega otroka v bolnišnico pripeljala mlada mati, ki je verjela, da ji bo osebje znalo pomagati in da ji bo tudi pripravljeno pomagati. Namesto, da bi ji pomagali, so v otrokov zdravstveni karton zapisali »neprimerna mati«. Mati je s tem postala ranljiva, kajti ko je taka pripomba zabeležena v medicinski dokumentaciji, z njo lahko upravičijo odvzem otroka.

Hillary pravi, da matere, ki prijavijo stranske učinke cepiv pri svojem otroku, pogosto napotijo na presojo mentalnega zdravja, kajti medicinci domnevajo, da nekdo, ki ne verjame v cepljenje, že mora biti duševno moten. V resnici so zdravniki, ki se ne morejo soočiti z realnostjo posledic po cepljenju, tisti, ki imajo psihične težave, ne starši.

Mnogi starši in skrbniki otrok so bili po tem, ko je cepljenje otroku povzročilo telesne poškodbe ali smrt, po krivem obtoženi, nekateri pa celo obsojeni fizične zlorabe otrok. Alana Yurka so obtožili umora in ga naglo, brez ustreznega pravnega zastopstva, obsodili na dosmrtno ječo brez možnosti pomilostitve. Vse to se je zgodilo leta 1997 v ameriški zvezni državi Florida.

Leta 1986 je WHO najel zunanjega svetovalca, da bi odšel v Centralno Afriko in ugotovil, kaj je povzročilo, da se je tam pojavil aids. Raziskovalec je spoznal, da je eksplozija primerov te bolezni sledila intenzivni kampanji cepljenja proti črnim kozam. Zunanji svetovalec je zaključil, da je aids zanetila kampanja cepljenja. Ko je o svojih ugotovitvah poročal odgovornim pri WHO, so ga odpustili.

Tekst predstavlja odlomke iz knjige Otroštvo brez cepiv, avtorica Wendy Lydall.

Vir: https://www.zalozba-planet.si/index.php?module=blog&op=show&blogID=1201