Francoski oblastniki se vsaj malo prebujajo. Sodeč po včerajšnjem intervjuju predsednika vlade Manuela Vallsa, ki je postavil pred islam in islamsko skupnost jasen ultimat.

"Če islam ne bo pomagal Republiki v boju zoper tiste, ki spodkopavajo svoboščine, bo postalo Republiki zelo težko jamčiti pravico do bogoslužja". Med drugim je govoril o islamski grožnji salafizma (vahabizma), Muslimanske bratovščine ter o arabsko-muslimanski kulturi, ki je seveda nasprotna s francosko kulturo. 
Tipično socialistično-levičarsko pa bi on še "zgradil pravi pakt z islamom v Franciji".

Medtem v Sloveniji pogrešamo javne obsodbe vahabizacije, islamskega ekstremizma in radikalizma, s strani muftija, ki je prišel pred nekaj leti iz Bosne in Hercegovine v Slovenijo, očitno s ciljem izvajanja islamizacije. Ob islamskih napadih v Nemčiji, obglavljanju duhovnika v Franciji, napadu v Belgiji,... je, zgolj molk. Na nacionalni televiziji je razpredal, kako bodo čez 20 let v Sloveniji, v večini muslimani. Sedaj v Ljubljani gradi vojašnico, džamijo z denarjem iz Katarja, iz države, ki podpira terorizem. Turškemu diktatorju Erdoganu pa je lani tudi poročal o napredku islamizacije Slovenije.

Ali je vse skupaj grožnja demokraciji?! Demokracija in šeriatsko pravo se namreč izključujeta. Vrednote Republike Slovenije so zapisane v Ustavi in 20 letni projekt islamizacije Slovenije zagotovo ne bo uspel!!!

Odmevi: Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov - YouTube

Izsek izjave muftija Dr. Nedžada Grabusa