Članek
ZDRAVNIŠKA ZBORNICA BO VLOŽILA OVADBE PROTI TISTIM, KI SMO OPOZARJALI NA SMRTONOSNA CEPIVA?
Objavljeno Feb 08, 2023

In zdravniška zbornica bo vložila ovadbe, proti tistim, ki smo opozarjali na smrtnonosna cepiva. Pa ne moreš verjet. Prvi bodo dobili ovadbe mediji, ti so najbolj krivi. Naslednji so pa vsi tisti, ki so kogarkoli piknili s tem genskim zvarkom. Vsak bo dobil samo to, kar je dal ven. Zakon univerzuma. 

Smo generacija, ki zivi v najbolj "pestrem" obdobju v zgodovini clovestva. Dozivljamo ves plan agende in hkrati se odkriva vsa resnica... doziveli smo umetno ustvarjen virus in s tem zdravstveno krizo, umetno ustvarjene dvige cen na vseh podrocjih in s tem ekonomsko krizo, uporabo vojaskega orozja s katerim vplivajo na vreme, potrese in vulkane lazejo pa nam da so to posledice globalnega segrevanja, evropska komisija je odobrila insekte v hrani, kateri so ze odkar obstajamo in zato tudi zbolevamo, strupi so se v zraku in vodi in vse bolezni so posledica tega, tudi rak... cakamo se pomanjkanje hrane in blokade racunov, to bo udarec za najbolj zaspane, kateri se se vedno vsemu smejijo in nic ne verjamejo... kljub vsemu, resnica sproti prihaja na plano, vse to je potrebno, da se clovestvo prebudi...

Zelo jih je strah, ker vedo, da jim smrt diha za ovratnik. Samo, da objavijo prave številke umrlih zaradi bojnega orožja = cepiva. Viseli bodo eden za drugim. Lahko tečejo, a se nimajo kam skriti. Lahko dajo obtožbe za vse tiste, ki smo pisali o nevarnostih cepiv, a kaj bodo naredili, ko bo zadnji Lojze razumel, da gre za prevaro in laž?